Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
Egyetemi fb csoportba kiírtam egy egyszerű kérdést. Láttam, hogy egy lány belájkolta de úgy, hogy "Imádom"
Gondoltam ráírok, hogy miért imádja.
Csak rákérdeztem.
Erre annyit láttam, hogy letiltott.
Én vagyok csöves, vagy a fejekben van ekkora baj, vagy mivan? Mert ilyenkor azért megfordul a fejemben, hogy lehet hogy jobb ha leugrom a tajgetoszról.
2016. nov. 24. 22:31
21/21 anonim válasza:
Úristen kérdező, te beteg vagy, én is letiltanálak :D De azt is, aki számon kéri rajtam, hogy miért lájkolok valamit... Te jó ég!
És még képes vagy ezen felhúzni magad, hogy egy random csaj letiltott? Igen, jobb ha elindulsz a tajgetoszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!