Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összenéztem egy lánnyal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összenéztem egy lánnyal, aki 5 évvel ezelőtt felszívódott csak úgy, ez milyen reakció lehetett tőle?

Figyelt kérdés

5 évvel ezelőtt futottam utána. Még úgy tűnt eleinte, hogy sikerül, de aztán nem volt sosem ideje rám. Kínomban leírtam, hogy mi a helyzet, többet akarok, és szeretném látni... erre azóta nem jött válasz. Majd miután kb. 3 hónapra rá "kapcsolatban" lett, elköszöntem tőle (levélben ismét), sok boldogságot kívántam neki, és sajnáltam hogy nem volt rám ideje.

Eltelt 5 év, azóta nem láttuk egymást. De mai nap egy ismerős alakot láttam a túloldali metró állomáson, nekem háttal állt. Lassan fordult meg, óvatosan szépen a szemembe nézett ő is, mert már tudta hogy ott vagyok. Talán két másodpercig néztünk egymás szemébe. Ő aztán lassan "kikommandózott" egy hirdetőtábla mögé. Kicsit ijedtnek, megszeppentnek látszott. Én meg, nyilván olyan arccal néztem rá, amilyet kb. erre a zenére https://www.youtube.com/watch?v=jsQdWiFotDQ vágni lehet (egyszerre lehettem sajnálkozós és számonkérős)

Csak poénból, ki mire tippel, mit érezhetett a lány?

2016. okt. 10. 01:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolj bele túl sokat. Túlkombinálod. Nem érzett semmit irántad és most sem, csak megbámult, kíváncsi volt a te mimikádra, mikor észreveszed őt.
2016. okt. 10. 01:34
 2/9 A kérdező kommentje:
jah természetesen azóta volt másik partnetem, tehát nem érzek iránta semmit 😀 :)
2016. okt. 10. 01:41
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
Most komolyan. 5 év után is ezen a csajon rugózol?
2016. okt. 10. 05:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Zavarban volt vagy csak meglepődött.
2016. okt. 10. 06:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Neked a nézésed, neki a járása :D
2016. okt. 10. 06:26
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

"jah természetesen azóta volt másik partnetem, tehát nem érzek iránta semmit "

Nyilván nem érzel semmit iránta, de azért 5 év után is számonkérnéd. Szerintem konkrétan menekült előled. Ne zaklasd szerencsétlen lányt.

2016. okt. 10. 12:41
 7/9 A kérdező kommentje:

??

hülye? Átugrottam hozzá? Irtam neki, kerestem is azóta bármikor is?

2016. okt. 10. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak nem tudta mit csináljon, kínosan érezte magát, azóta se lettél neki szimpatikusabb, kellemetlen alaknak tart, nem tudja mit kezdjen veled. Nem köteles válaszolni semmilyen üzenetre. De nem is tilos neki. Nem tűnik egy észlénynek. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle.
2017. febr. 12. 13:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Kínosan érezte magát és megijedt, hogy esetleg szóba kell veled elegyednie. Ne gondolj bele semmit!
2018. máj. 21. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!