Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összenéztem egy lánnyal, aki 5 évvel ezelőtt felszívódott csak úgy, ez milyen reakció lehetett tőle?
5 évvel ezelőtt futottam utána. Még úgy tűnt eleinte, hogy sikerül, de aztán nem volt sosem ideje rám. Kínomban leírtam, hogy mi a helyzet, többet akarok, és szeretném látni... erre azóta nem jött válasz. Majd miután kb. 3 hónapra rá "kapcsolatban" lett, elköszöntem tőle (levélben ismét), sok boldogságot kívántam neki, és sajnáltam hogy nem volt rám ideje.
Eltelt 5 év, azóta nem láttuk egymást. De mai nap egy ismerős alakot láttam a túloldali metró állomáson, nekem háttal állt. Lassan fordult meg, óvatosan szépen a szemembe nézett ő is, mert már tudta hogy ott vagyok. Talán két másodpercig néztünk egymás szemébe. Ő aztán lassan "kikommandózott" egy hirdetőtábla mögé. Kicsit ijedtnek, megszeppentnek látszott. Én meg, nyilván olyan arccal néztem rá, amilyet kb. erre a zenére https://www.youtube.com/watch?v=jsQdWiFotDQ vágni lehet (egyszerre lehettem sajnálkozós és számonkérős)
Csak poénból, ki mire tippel, mit érezhetett a lány?
"jah természetesen azóta volt másik partnetem, tehát nem érzek iránta semmit "
Nyilván nem érzel semmit iránta, de azért 5 év után is számonkérnéd. Szerintem konkrétan menekült előled. Ne zaklasd szerencsétlen lányt.
??
hülye? Átugrottam hozzá? Irtam neki, kerestem is azóta bármikor is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!