Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés

Egyetemi fb csoportba kiírtam egy egyszerű kérdést. Láttam, hogy egy lány belájkolta de úgy, hogy "Imádom"

Gondoltam ráírok, hogy miért imádja.

Csak rákérdeztem.

Erre annyit láttam, hogy letiltott.

Én vagyok csöves, vagy a fejekben van ekkora baj, vagy mivan? Mert ilyenkor azért megfordul a fejemben, hogy lehet hogy jobb ha leugrom a tajgetoszról.

2016. nov. 24. 22:31
1 2 3
 1/21 KecskeShajt újra! ***** válasza:
88%

Ne keress okokat...

Nem veled van a baj, nem kell félned.

2016. nov. 24. 22:38
 2/21 A kérdező kommentje:

De hogy azért az megvan, hogy egy egyetemi tanszékre járok a lánnyal, szóval nem ózdról írtam rá csillámarabként?

Akkor miért tilt le?

Ennyire para már a szociális státuszvédés magyarországon, hogy aki kicsit is csövesnek vagy gáznak látszik azt azonnal TILTJUK, kb mintha lángszóróval nyomnák underclassba az upperek az arra nem érdemes társaikat, aztán persze lepraként terjed.

Mert ha a lányt megkérdezi valaki ki vagyok én azt fogja mondani, semmi egy csöves, tegnap tiltottam le.

És ennek persze súlya lesz.

Na ezért szorul össze a gyomrom. Mit rontottam el? Miért tilthatott le? Mert szerintem ez egyáltalán nem normális dolog.

2016. nov. 24. 22:42
 3/21 anonim ***** válasza:
72%
Nő, ne várj tőle semmi komolyat...:D
2016. nov. 24. 22:45
 4/21 A kérdező kommentje:

Az a baj egy másik profilról nagyon csúnyán be is szóltam neki, és ennek szerintem híre fog menni.

De annak amúgy miért nem megy híre, hogy egy beképzelt p******a csak úgy flegmán letiltja egy hallgatótársát szinte oknélkül?

2016. nov. 24. 22:47
 5/21 KecskeShajt újra! ***** válasza:
Na most beszóltál neki előtte?
2016. nov. 24. 22:52
 6/21 anonim ***** válasza:
80%

Ööö, nem azért, de mit kell azon kérdezni, hogy miért pont azt a reakciót adta egy posztodra? Pláne így, hogy miért imádja, ez kissé creepyn hangzik. "belájkoltam valamit, erre rögtön rámront, wtf?!"

Meg nem tudjuk, hogy milyen kapcsolatban voltatok, beszéltetek-e valaha, ismeritek-e egymást látásból, vagy sem. Meg azt sem, hogy voltak-e netán ezelőtt is fura dolgaid, amik neked nem feltétlenül tűntek furának (ezt itt értelemszerűen nem fogjuk megtudni, mivel csak a te nézőpontodat ismerjük). Például miért nevezed magad csövesnek? Okot ad rá a kinézeted, vagy ez csak egy random szó, és kész?

Meg ez a másik profilról való beszólás is elég creepy, szóval ennyi alapján nálad sem tiszta minden.

Ettől függetlenül a szó nélkül letiltogatás sok esetben nettó parasztság valóban.

És ezt ne kötekedésnek vedd, csupán tárgyilagos gondolkodásnak.

2016. nov. 24. 22:55
 7/21 anonim ***** válasza:
90%

a történetben egyedül te vagy nem normális...

komolyan ezen van így fennakadva? mintha te lennél a világ közepe..., hát, barátom, nem vagy az...

mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kit tilt le és kit nem, ha ebbe nem vagy képes beletörődni, akkor nagy bajok vannak a fejedben

és még ezért be is szólni neki..., roppant intelligens lehetsz..., és az ilyenek járnak egyetemre, pff...

2016. nov. 24. 22:58
 8/21 A kérdező kommentje:
utána szóltam be, nem előtte. Akkor is kínos dühömben, hogy ok nélkül letiltanak mintha valami csöves lennék.
2016. nov. 24. 22:59
 9/21 A kérdező kommentje:
Oké, akkor tajgetosz lesz.
2016. nov. 24. 23:01
 10/21 A kérdező kommentje:

A csövest meg úgy értem, hogy néhány tanár elkezdett szivatni és ennek az lett az eredménye, hogy egyre kevesebbet jártam be az egyetemre, végül meg már két éve halasztom a tanulmányaimat.

Most ahelyett, hogy esetleg hagynának visszacsorogni a társaságba úgy tudom rémtörténetek terjednek rólam (szinte alaptalanul) ami, a fent leírt történetből adódóan (társadalmi megítélés) ami amúgy nem is a diákokból hanem a tanárokból indult ki. valósággá is válik....

Szóval gyakorlatilag egy elnyomott megalázott szerepbe kerülhettem és talán ezért tiltanak meg nem reagálnak az emberek, még akkor sem ha szakmailag erős kérdést írok ki, nem vagyok egyenrangú fél.

De kutya sem, hogy bemenjek és szétmarcangoljam az ellenfelem..... az durva lenne és elég sokat ülnék rácsok mögött.

Bizonyítani meg nem lehet mert ha ezek akarnak akkor mindenhogy lejáratnak.

2016. nov. 24. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!