Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés

Egyetemi fb csoportba kiírtam egy egyszerű kérdést. Láttam, hogy egy lány belájkolta de úgy, hogy "Imádom"

Gondoltam ráírok, hogy miért imádja.

Csak rákérdeztem.

Erre annyit láttam, hogy letiltott.

Én vagyok csöves, vagy a fejekben van ekkora baj, vagy mivan? Mert ilyenkor azért megfordul a fejemben, hogy lehet hogy jobb ha leugrom a tajgetoszról.

2016. nov. 24. 22:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

neked komoly segítségre van szükséged, de sürgősen

másrészt, ha nem jön be egy közeg, akkor váltani kell, nem pedig másokon kiélni a dühödet és frusztrációdat

2016. nov. 24. 23:05
 12/21 A kérdező kommentje:

váltanom kéne azért, mert néhány idióta megpróbál lejáratni egy számomra értékes közösségben ahova gyakorlatilag odatartoznék? És nekem van segítseégre szükségem?

Szerinted normális hogy ez megy a magyar egyetemeken ahol évente 1-2 millió forintot mosnak ki oktatás nevében, közben meg az megy amit fent leírtam?

2016. nov. 24. 23:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
nem kell túlmisztifikálni, felesleges agyalni. ő döntése, tartsd tiszteletben, azt csá... annyit is ér. foglalkozz olyan emberekkel, akikkel kölcsönös a szimpátia! :)
 14/21 A kérdező kommentje:

értem én ezt úgy, hogy az államilag támogatott képzés alapára 1.500 millió évente azon az egyetemen ahova járok.

Ennyit kap az egyetem egy diák után egy évben.

Most ennyit kapnak utánam is, miközben csak szopatnak.

15/21 A kérdező kommentje:

ez olyan mintha a fagyi nyalogatna engem.

(magyarra lefordítva egy olyan dolog ami az én érdekemet kéne szolgálni, annak én szolgálom az érdekét eszközként)

2016. nov. 24. 23:12
 16/21 A kérdező kommentje:

"foglalkozz olyan emberekkel, akikkel kölcsönös a szimpátia! :)"

De nem lehet, mert a többiek megítélése a pletykákon alapszik.

2016. nov. 24. 23:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Meg kell mondani a tanárnak, hogy nem muszály szeretnetek egymást, de minimum ne alázzanak, pláne ne közönség előtt, mert lehetőséged van jogorvoslatot kérni, mellyel élni is fogsz ha az eset továbbra is fenn áll. Ezt elmondtam a szekírozó tanárnak, azután abbahagyta, észrevette magát.
2016. nov. 25. 00:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Kattant vagy. Menj el pszichiáterhez. Szedd be a gyógyszert, amit felír. Nem hiába nem válaszolt. Félnek tőled. Én is félek tőled, ekkora távolságból is.

És bizony csöviként viselkedtél és nem azzal, h ráírtál, hanem ahogy utána sikerült. Csak igazoltad a jellemedet, hogy utána még be is szóltál neki. Mint vmi lepukkant munkás, amikor az utca széléről odakiabál nekem, aztán amikor ignorálom, "meg sem hallom", akkor még utánamveti, hogy "hülye k3rva", vagy amíg el nem tűnök az utcán, még hallom, hogy engem gyaláz, hogyan b3szott volna rojtosra amiért ilyen hülye p3csa vagyok.

2016. nov. 25. 08:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyébként meg válts.
2016. nov. 25. 08:33
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Ehe, Ózdról le lehet szállni, vagy szádból pacalt csinálok! :D

Amúgy, mint fentebb is írták, nőből van, így sokat és főleg számodra logikusat ne várj!

2016. nov. 25. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!