Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért ír rám facebookon kamuprofillal, mi a célja? F/22 Ő 18
Figyelt kérdés
Röviden: kb. Egy hete jelölt be egy idős ismeretlen nő. :O Én jó fej vagyok, nem szelektálok kinézet alapján, ezért visszajelöltem. Na most azóta minden nap ír messengeren, kérdez, részletesen elmesélte az epe problémáját és azt ecsetelte, hogy szerinte a Mátyás-templomot újra budavári Nagyboldogasszony -templomnak kellene hívni.
Önmagában ezt nem tartom
rendkívüli dolognak, viszont tegnap véletlenül kiderült, hogy a barátnőm ezen a néven volt bejelentkezve a facen.
Vagyis ő az öregasszony.
Ő még nem jött rá, hogy tudom, szerintetek mit csináljak?
2016. nov. 23. 08:18
21/24 anonim válasza:
#20: Igazad van, én is többször szóvá tettem már a jelenlegi értékelési rendszer céltalanságát, hiszen a lepontozók gyakorlatilag bármiféle külső kontroll nélkül lepontozhatnak akármilyen értékes válaszokat is, csak mert pl. sértve érzik magukat. Amennyi defektes ember van itt, nem csodálom, ha nem szívesen szembesülnek a saját nyomorukkal, problémáikkal, én is defektes vagyok, viszont ettől még nem sértődöm meg mindenen. Egyébként csak arra akartam rávilágítani, hogy a barátnődnek lehetnek súlyosabb problémái is, erre a hígagyú banda megsértődött, holott abszolút nem sértésként mondtam a barátnődről semmit, csupán egy eshetőséget vázoltam fel, meg is kívántam indokolni a mondókámat (ami szerintem ezen az oldalon nem kifejezetten szokás, annál inkább az agyatlan lepontozgatás), csak a sok frusztrált ember máris támadott. Ennyit az itt uralkodó véleményterrorról, meg arról, hogy idegbeteg módon mindent személyes megsértésüknek vesznek, ami nem az. A barátnőd alkalmazkodóképességéről meg te tudnád megállapítani, hogy egyszerű jólneveltségről, vagy félénkségről, esetleg már-már beteges szervilizmusról és behódolási hajlamról van-e szó.
22/24 anonim válasza:
xD ez nagyon vicces, mik vannak :D
23/24 anonim válasza:
En a helyedben elmeselnem a baratnomnek mintegy storyt hogy "te kepzeld irogat nekem valami idos bolond nő..." hatha ezzel elersz valami reakciot a reszerol
24/24 anonim válasza:
khm.. Nem lehet h neki ilyen a humorérzéke? Azért nem minden ember sorozatgyilkos aki furán viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!