Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért ír rám facebookon kamuprofillal, mi a
célja? F/22 Ő 18
Figyelt kérdés
Röviden: kb. Egy hete jelölt be egy idős ismeretlen nő. :O Én jó fej vagyok, nem szelektálok kinézet alapján, ezért visszajelöltem. Na most azóta minden nap ír messengeren, kérdez, részletesen elmesélte az epe problémáját és azt ecsetelte, hogy szerinte a Mátyás-templomot újra budavári Nagyboldogasszony -templomnak kellene hívni.
Önmagában ezt nem tartom
rendkívüli dolognak, viszont tegnap véletlenül kiderült, hogy a barátnőm ezen a néven volt bejelentkezve a facen.
Vagyis ő az öregasszony.
Ő még nem jött rá, hogy tudom, szerintetek mit csináljak?
Kemény sztori. Előbb utóbb kezelik majd a csajt. Szerintem csak akkor maradj vele ha szereted(élőben is) a pszichothrillereket.
2016. nov. 23. 09:43
12/24 A kérdező kommentje:
Igazad van, hogy normális emberek megválogatják, de nekem üzlet is ha sokan jelölnek be vagy követnek, a munkám miatt jó ha minél többen ismernek.
2016. nov. 23. 09:43
13/24 anonim válasza:
Szerintem csinalj egy kamuprofilt Te is es itogass neki azon... a sajat profiljara. Milyen vicces lenne.
En tutira vettem,h csekkolja a huseged.
N
2016. nov. 23. 09:46
14/24 anonim válasza:
Hááát... szegény lányt látta már orvos? Szerintem az a legtisztább, ha elé állsz, és bevallasz neki mindent. Aztán vagy igazat fog mondani, vagy hazudni fog. Lehet, hogy csak a figyelmedet akarja felkelteni, talán nem foglalkozol vele eleget, de az is lehet, hogy simán pszichopata. Én is megismerkedtem ilyennel, szerény, csendes, normális lánynak tűnt, aztán nem reagált sem üzenetekre, sem a hívásaimra, utána felbukkant a semmiből, hogy ő szereti a szép ruhákat, aztán megint eltűnt, legközelebb leqrvázta a nagynénjét valami miatt, utána hajnali 2-kor akart volna hívni, de szerencse, hogy éjszakára mindig kikapcsolom a telefont, meg követelte, hogy azonnal költözzek oda hozzá, mert magányos. Az ilyeneket jobb messzire elkerülni, sajnos sokszor éppen a normálisnak, csendesnek tűnő lányokról derül ki, hogy van valami bajuk.
2016. nov. 23. 10:20
15/24 A kérdező kommentje:
14#-es
"sokszor éppen a normálisnak, csendesnek tűnő lányokról derül ki, hogy van valami bajuk."
- Ő például a minden napokban nagyon normális, már már mintaszerűen az, eddig a pontig "mesébe illőnek" jellemezhetném a kapcsolatunkat, sosem sunyiskodott vagy bármi amiért gyanakodni kezdhettem volna. Társaságban is jó fej, illedelmes, kedves mindenkivel.
2016. nov. 23. 10:31
16/24 anonim válasza:
#15: Megesik, hogy a túlzott "illedelmesség" is egyfajta lelki defektust takar, pl. rendkívüli mértékű engedelmeskedési/behódolási hajlamot, identitáshiányt, akármit. Nem azt mondom, hogy minden illedelmes ember feltétlenül "beteg", lehet egyszerűen jólnevelt is, de lehet patologikus jellegű is. Ez most kicsit fals példa lesz, de ha megnézed a hírekben a gyilkosságokat, rengeteg csendes emberről derül ki, hogy megölte a családtagjait, a szomszédait, váratlanul lövöldözni kezdett stb. Az állandó alkalmazkodás, "illedelmes viselkedés" lehet súlyos elfojtások következménye, de önmaga is okozhat további elfojtásokat, szorongásokat, hiszen ezt az alkalmazkodást kényszernek is lehet érezni. Szerintem mindenféleképpen próbálj beszélni a barátnőddel, lehet, hogy tényleg csak a figyelmedre, törődésedre vágyik, de az is lehet, hogy komolyabb problémák állnak a háttérben, és talán régebben már próbált valamilyen formában segítséget kérni tőled vagy másoktól, csak nem figyeltetek rá.
2016. nov. 23. 10:44
17/24 anonim válasza:
Nekem sem illik sehogysem a képbe. Mert ezzel nem teszteli a hűségedet, akkor nem ilyen témákról írna meg nem egy öregasszony profiljával jönne.
Csak arra tudok gondolni, hogy "élvezi" ha másnak adhatja ki magát és zaklathat téged.
Én rákérdeznék, hogy legalább tudjam a miértjét. De választól függetlenül kidobnám. Mert ha csekkolni akart akkor nincs bizalom, ha pedig csak szórakozott, az még rosszabb.
Sajnálom, de a régi állapotot már sosem fogod visszakapni, akármi is lesz a vége a kapcsolatotok már megváltozott.
2016. nov. 23. 12:13
18/24 anonim válasza:
beszéld meg vele, vond kèrdőre, hogy mègis mi volt a szándéka.. ennyi..
2016. nov. 23. 15:27
19/24 anonim válasza:
Úúúúúúúgy sejtettem, hogy a nyomorékok agyatlanul le fogják pontozni a válaszomat. Ezek szerint jó úton járok, mert sokan magukra ismertek a leírásom alapján. :)
2016. nov. 23. 18:37
20/24 A kérdező kommentje:
Én zöld kezet adtam neked utolsó, szerintem hasznos volt a hozzászólásod, de hát itt nem meglepő, bármiért megteheti bárki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!