Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon miért jelölgetnek...

Facebookon miért jelölgetnek kamuprofillal?

Figyelt kérdés
Egyre gyakoribb, hogy szép lányok képével rendelkező kamuprofilok ismerősnek jelölnek facebookon. lecsakkoltam, nincsenek is ilyen lányok, sőt azok az ismerőseim, akiket bejelölt, ők sem tudják kiez. Ez miért van? Miért jelölgetnek így összevissza kamuprofillal mindenkit? Reklámozás? Akkor miért nem rajongói oldallal csinálják?
2010. febr. 5. 23:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nekem is feltűnt. Még saját hátteret is kitalálnak maguknak, és engem pl folyamatosan spamelnek a hülyeségeikkel, lehet tiltani is fogom őket:)
2010. febr. 6. 01:10
 2/2 anonim ***** válasza:

ismerősként könnyeben hozzáférhetnek bizalmasabb adataitokhoz (ha ugy van állitva, hogy csak ismerősök láthassák) pl e-mail, msn, skype, esetleg telefon.

És mehet a spam.

2010. febr. 6. 09:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!