Mért nem látom a facebookon egyetlen ismerősöm ismerősét sem? Csak a közös ismerősök láthatók. Hol és mit kell át/beállítanom, hogy láthatóak legyenek? Ez az állapot kb.2024 okt-nov.óta van. Előtte rendesen láttam.
Figyelt kérdés
#Facebook #Ismerősök ismerőse
jan. 23. 22:05
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg ők állították be úgy, hogy csak a közös ismerősök legyenek láthatóak, nekem is sok ilyen ismerősöm van.
2/2 A kérdező kommentje:
De biztosan tudom, hogy nem állították be. Egyetlen ismerősömét sem látom. A családtagjaimét sem, akik megmondták, hogy nem állítottak a láthatóságon semmit. Valószínű, hogy én állítottam be rosszul valamit, vagy nem fogadtam el az adatkezelésiben valami pontot. Csak sajnos nem tudok rájönni, hogy hol kellene átállítanom.
jan. 25. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!