Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házas férfinek lehet hinni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfinek lehet hinni? Többi lent

Figyelt kérdés

Kívülről boldognak tűnő házasságban élő, kisgyermekekkel rendelkező férfi egyre mélyebb érzelmeket táplál - állítólag - irántam. Én semmiképp sem akarom elcsábítani, de nem mehetek topisan a szépségápolással foglalkozó munkahelyemre, ott meg minden nap legalább kétszer találkozunk, és ő annyiszor el is játssza a hősszerelmest.

Nem is nagyon gazdag, meg nem is nagyon jóképű, de összességében számomra nagyon vonzó pasi. Csak a facebook-képein elég őszintének tűnika mosolya a nejével és a picúrkákkal. Ő állítólag már nagyon rég kiszeretett a feleségéből, állítólag nagyon sok mindenben nem egyeztek (akkor miért vette el?), és állítólag a feleség egy zsarnok hárpia.

Szerintetek lehet ez a valóság? Lehet neki hinni? Vagy ne féljek attól, hogy engem hosszú évekig szeretne?

De mit tudok tenni ellene? Naponta legalább kétszer sétál el az üzlet előtt, és ha nincs nálam senki, akkor mindig be is jön. Hol egy rózsával, hol egy Melba kockával, tehát szinte mindig van nála valami apróság. De nekem nagyon nem tiszta ez az egész. Láthatóan nem akar válni, amíg nincs meg a jövendőbelije. Akkor lehet mégsem hárpia a feleség? Ha az lenne, akkor onnan az egyedüllétbe is szívesen menne, nem igaz? Nagyon bonyolult ez.... Mit kezdhetnék vele? Nagyon tetszik, de szinte biztos vagyok benne, hogy megégetném vele magam... Valami jó tanács? :) Ezer hála nektek!

27N

2016. nov. 15. 07:51
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok 34 éves. Házas voltam 2 gyerekkel. Kívülről soha senki nem gondolta hogy gond van köztünk. Mindig azt mondták mi milyen jól elvagyunk. Aztán történt egy és más a színfalak mögött. Úgy voltam vele ennyi volt, váljunk el. Ez mégis beletelt 2 évbe, mire érzelmileg rászántam magam a válásra. Ez idő alatt nem kajtattam nők után hogy de édes imádlak, és nekem amúgy is szar a házasságom....

Úgy gondoltam előbb le kell zárni a múltat, addig nem szabad semmibe kezdeni. Az egy dolog hogy azóta sincs senkim, de ezt tudtam hogy sokáig egyedül maradok ha elválok. Mégis bevállatam.

Egyébként ez a legtipikusabb, leggyakoribb duma a házas pasiktól amivel beetetik a nőket.

Persze olyan is van aki csak simán letagadja a családját...

Nem mondom biztos van olyan is akinek tényleg rossz a házassága, mert nekem is az volt, és jó lett volna akkor valaki, egy érzelmi támasz vagy tudom is én.

Viszont a te esetedben erről nem hiszem hogy szó van, mert a pasi nagyon nyomul, virág, csoki, folyton a nyakadra jár....hát egy tisztességes férfi nem csinál ilyet, újfent csak magamból kiindulva. Ez nekem úgy néz ki mintha meg akarna venni ezekkel az ajándékokkal. Simán csak szexet akar szerintem. Azt meg te tudod hogy abba belemész e....

2016. nov. 16. 02:00
 42/45 Költőnő? ***** válasza:
89%
Annak, aki azt írta, hogy nem vagyunk monogámiára programozva; állatok sem vagyunk, hogy kizárólag ösztönök mentén éljük az életünket. Előszeretettel hozzák ezt mentségként a csalásra. Pedig nem az. Aki úgy érzi, hogy képtelen a monogámiára; ne házasodjon, vagy ha már kapcsolata lesz, mindenképpen olyan embert keressen társul; aki hasonlóképpen vélekedik a monogámiáról. Ez így korrekt.
2016. nov. 16. 09:05
 43/45 anonim ***** válasza:
17%

1. Olyat is kerestem.

2. Nem velem vitatkozol, hanem a tudomány megállapításaival. A tények makacs dolgok. Az más tészta, hogy bizonyos emberi társadalmakban bizonyos jól megfontolt okokból erkölcsi szabály lett a monogámia. Mellesleg az egyik leggyakrabban megszegett.

3. A „nem vagyunk állatok” érvelés az egyik kedvencem. Rengeteg állat él monogámiában, egy életre választ párt. És az az érdekes, hogy nem erkölcsi parancsra. Hanem biológiaira. A monogámia-promiszkuitás kérdést a biológia dönti el, nem társadalmi szabályok. Lehet hozni persze olyanokat is, igyekezni is lehet betartani, csak ez nem lesz száz százalékban sikeres, ha egyszer biológiailag a Homo sapiens nem (sem) monogámiára van kódolva.

2016. nov. 16. 18:58
 44/45 anonim ***** válasza:
58%

Tudomany ? Persze brit tudosok ugye?

Huseg egy tudatos valasztas szabad akaratbol.

Sok buta kifogas allati oszton tudomany mind arra van magyarazzza a hutlen a bizonyitvanyat.

Ha pedig hutlen el lehet valni es uj part keresni egyszeruen

2016. nov. 17. 09:31
 45/45 Költőnő? ***** válasza:
80%

A tudomány úgy tartja, hogy őseink valóban poligámok voltak és a monogámia a nyugati társadalomban csak párszáz éve terjedt el. Ugyanakkor a tudomány azt is leszögezi, hogy a genetikai kódot nem csak őseink határozzák meg, hanem a társadalmi berendezés és kultúra is formálja hosszabb távon.

Ha a te társad elfogadja, hogy neked ez szükséglet hát legyen.

De sok szempontból alakultak az esszenciális genetikai kódok. Például ha rád jön a szapora, nem hiszem, hogy odaszarsz a buszra, vagy a sarokra az utcán. Ha vki fenyegetően hát rád; nem hiszem, hogy gondolkodás nélkül pofánba***od.

Az ősember megtehette mindezt és lehet, hogy még is tette.

Te meg dönthetsz úgy, hogy visszatartod, uralkodsz magamon, hűséges vagy, stb.

Felesleges mindent a biológiára fogni. Egyszerű döntés és meggyőződés kérdése az egész.

2016. nov. 17. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!