Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házas férfinek lehet hinni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfinek lehet hinni? Többi lent

Figyelt kérdés

Kívülről boldognak tűnő házasságban élő, kisgyermekekkel rendelkező férfi egyre mélyebb érzelmeket táplál - állítólag - irántam. Én semmiképp sem akarom elcsábítani, de nem mehetek topisan a szépségápolással foglalkozó munkahelyemre, ott meg minden nap legalább kétszer találkozunk, és ő annyiszor el is játssza a hősszerelmest.

Nem is nagyon gazdag, meg nem is nagyon jóképű, de összességében számomra nagyon vonzó pasi. Csak a facebook-képein elég őszintének tűnika mosolya a nejével és a picúrkákkal. Ő állítólag már nagyon rég kiszeretett a feleségéből, állítólag nagyon sok mindenben nem egyeztek (akkor miért vette el?), és állítólag a feleség egy zsarnok hárpia.

Szerintetek lehet ez a valóság? Lehet neki hinni? Vagy ne féljek attól, hogy engem hosszú évekig szeretne?

De mit tudok tenni ellene? Naponta legalább kétszer sétál el az üzlet előtt, és ha nincs nálam senki, akkor mindig be is jön. Hol egy rózsával, hol egy Melba kockával, tehát szinte mindig van nála valami apróság. De nekem nagyon nem tiszta ez az egész. Láthatóan nem akar válni, amíg nincs meg a jövendőbelije. Akkor lehet mégsem hárpia a feleség? Ha az lenne, akkor onnan az egyedüllétbe is szívesen menne, nem igaz? Nagyon bonyolult ez.... Mit kezdhetnék vele? Nagyon tetszik, de szinte biztos vagyok benne, hogy megégetném vele magam... Valami jó tanács? :) Ezer hála nektek!

27N

2016. nov. 15. 07:51
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
91%

Persze, hogy hihetsz neki! A felesége is hisz neki, hogy egész nap kemémyen dolgozott, azért olyan fáradt este, hogy nincs türelme a gyerekekhez.

Gondolom, akkor is hisz neki, mikor azt mondja, hogy hűséges és szereti.

Te is látod, milyen megbízható, szavahihető férfi.

Egyébként meg pont olyan, amilyet megérdemelsz!

Ha ez az utolsó mondat neked sértő, akkor az elég sokat elmond ;)

2016. nov. 15. 10:06
 22/45 A kérdező kommentje:
Ma pont nem sikerült kettesben lenni a boltban, de jönni fog délután is. Ma nem hozott semmit, csak "A hangom akarta hallani".
2016. nov. 15. 10:08
 23/45 anonim ***** válasza:
84%

Te szolok en az asszonynak ad mar meg a nevet

Ugy latom te halalossan belezugtal olcso blabla mar terpeszt csinalsz

De majd tapasztalod amit tobbiek irtak

2016. nov. 15. 10:17
 24/45 anonim ***** válasza:
93%

Ha az ember ilyen helyzetbe kerül, akkor tényleg ideje lenne gondolkodni:

1. Házas férfi más nőt akar felszedni. Most függetlenül attól, hogy épp te vagy az a nő, mit mond ez el a férfiről? Ha magadtól nem tudnád, azt, hogy egy tartás nélküli, gerinctelen féreg. NINCS erre mentség, ha annyira rossz az a kapcsolat, akkor lehet rajta dolgozni, el lehet menni párterápiára vagy el lehet válni, van több opció. De neeem, a kedves úriembernek a konfliktuskezelési módszere az, hogy a felesége háta mögött új puncira kezd vadászni, mert az majd felpezsdíti a beszürkült, monoton életét, visz bele némi újdonságot, izgalmat.

Épelméjü nőnek már ez is bőven elég lenne, hogy kiábránduljon és elmenjen a kedve az ilyen szánalmas alaktól, de neked már tocsog a bugyid, ha róla van szó, ezért folytatom tovább.

2. Épeszű ember nem hisz a szép szavaknak, ha azok kimerülnek csak a pofázásban és semmi konkrét tett nincs mögöttük. Ez a majom azt gondolja, hogy szép szavakkal és gagyi ajándékokkal majd levesz a lábadról, mint minden ostoba libát. Ami durva, hogy láthatóan tényleg vagy olyan naiv, hogy ez működik. Ezért sem adja fel, hiszen látja, hogy egyre közelebb a célhoz, de hidd el amint elhajtanád a búsba, egyből más üzletbe járna, más csajszit bűvölne. Nem rólad szól ez az udvarlás, hanem róla.

3. "A feleség egy hárpia, egyre jobban beléd esik, stb stb", minden egyes duma, amit előad neked, mintha tankönyvből szedte volna elő. Nem tűnik fel, hogy a házas férfiak 99%-a pontosan ugyanezekkel a szövegekkel eteti a szeretőt? Be akarsz állni a sorba a többmillió ugyanígy megalázott, átvert liba közé? Miért hiszed azt, hogy pont te leszel a különleges kivétel? Nevetséges egy felnőtt nőtől ez a tini ábrándozás.

Vannak emberek, akik csak a saját hibájukból tanulnak, úgy fest, te ez a típus vagy, mert hiába minden észérv, akkor is táplálsz valami érzelmeket eziránt a görény iránt. A te életed, beállhatsz szeretőnek, csak aztán vállald is a következményeket, ne gyere vissza tanácsért, amikor téged is átver.

2016. nov. 15. 10:55
 25/45 A kérdező kommentje:

Néhányan kicsit félreértették a kérdést. Én nem akarok tőle semmit, de a mindennapos bókoknak, apró figyelmességeknek köszönhetően nem tudok rá úgy nézni, mint egy szélhámosra. Illetve nem pár napja, hanem több hónapja ő az egyetlen ember, aki mindig kedves velem. Én nem vagyok egy szépségkirálnyő, rajta kívül csak a szüleim, meg a bátyám bókol. Ezen nehéz átsiklani.

De persze amikor eszembe jut a felesége, majd elsírom magam. :(

2016. nov. 15. 12:11
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyik se valóságos. A Facebookra akkor is a legjobb, legboldogabb képeket pakolja fel az ember, ha nincs minden rendben otthon. De az állítólagos "hárpiát" csak elvette a pasi, csinált neki egy gyereket, majd mégegyet, és még most se siet elhagyni. Akárhogy is, vagy veled nem őszinte, vagy a feleségével, vagy egyikőtökkel se. Ne dőlj be neki.
2016. nov. 15. 12:11
 27/45 anonim ***** válasza:
92%
"mindennapos bókoknak, apró figyelmességeknek köszönhetően nem tudok rá úgy nézni, mint egy szélhámosra" - Pedig kénytelen leszel előszedned az agyad, bókok ide vagy oda, aki házasemberként más nőnek kedveskedik ilyen módon, az igenis egy szélhámos, akár tetszik, akár nem. Valszeg nem dőlnél be ennek, ha nem lenne ekkora szeretethiányod és becsülnéd magad akár minimálisan is, de ezt félre kell tenned, mielőtt még jobban sérülsz. Ha ezt nem érted, akkor veszett ügy.
2016. nov. 15. 12:18
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Én elhiszem, hogy jól esik amiket mond, de legyen annyi eszed, hogy belásd: mindenkinek ezt mondja akitől remél valamit, nincs ebben semmi őszinteség, a sok kitalált balbla meg sablonos. Akinek gondja van a házasságával az

1) megoldja

2)elválik

Minden más csak handa banda.

A legegyszerűbb hazudozni egy naiv kiscsajnak, aki látszólag is éhezik a törődésre, miközben otthon várja az asszony meg a gyerekek...Tipikus tirpák. Szerintem építsd le, ennél még az is jobba ha senkitől nem kapsz épp bókot.

2016. nov. 15. 12:43
 29/45 anonim ***** válasza:
95%

Jaj, kedvesem az én férjem is panaszkodott rám a nőjének,hogy

a, elnyomom...De miért,mert tesze tosza,döntésképtelen..

b, elveszem a pénzt tőle, én kezelem...de miért?nehogy eligya,meg én tudom beosztani...

C,nem beszélgetek vele, kerülöm

d,nem fekszem sűrűn le vele...

ezeket mind azért, mert nem bírom elviselni ha részeg...

De ezzel már nem dicsekedett.

Amúgy meg,miért sajnálnád meg másképp, ha azt mondaná, otthon vár a csinos, házias, talpraesett feleségem,de azért téged is megdugnálak, csak úgy ingyen...megengeded?neked is jóóó leeesz...:)

2016. nov. 15. 12:52
 30/45 anonim ***** válasza:
95%

utolso pacsi

Kerdezo pont a szelhamosok jellemzoje a bokolas udvarlas es szep szo

2016. nov. 15. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!