Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfinek lehet hinni? Többi lent
Kívülről boldognak tűnő házasságban élő, kisgyermekekkel rendelkező férfi egyre mélyebb érzelmeket táplál - állítólag - irántam. Én semmiképp sem akarom elcsábítani, de nem mehetek topisan a szépségápolással foglalkozó munkahelyemre, ott meg minden nap legalább kétszer találkozunk, és ő annyiszor el is játssza a hősszerelmest.
Nem is nagyon gazdag, meg nem is nagyon jóképű, de összességében számomra nagyon vonzó pasi. Csak a facebook-képein elég őszintének tűnika mosolya a nejével és a picúrkákkal. Ő állítólag már nagyon rég kiszeretett a feleségéből, állítólag nagyon sok mindenben nem egyeztek (akkor miért vette el?), és állítólag a feleség egy zsarnok hárpia.
Szerintetek lehet ez a valóság? Lehet neki hinni? Vagy ne féljek attól, hogy engem hosszú évekig szeretne?
De mit tudok tenni ellene? Naponta legalább kétszer sétál el az üzlet előtt, és ha nincs nálam senki, akkor mindig be is jön. Hol egy rózsával, hol egy Melba kockával, tehát szinte mindig van nála valami apróság. De nekem nagyon nem tiszta ez az egész. Láthatóan nem akar válni, amíg nincs meg a jövendőbelije. Akkor lehet mégsem hárpia a feleség? Ha az lenne, akkor onnan az egyedüllétbe is szívesen menne, nem igaz? Nagyon bonyolult ez.... Mit kezdhetnék vele? Nagyon tetszik, de szinte biztos vagyok benne, hogy megégetném vele magam... Valami jó tanács? :) Ezer hála nektek!
27N
Mondjuk kva könnyen osztja az észt az, aki nem ikszedik éve nem kap egy nyüves ölelést se senkitől. Próbálhatnátok egy kicsit a kérdezővel is empatikus lenni az erkölcsi oktatólecke mellett. Egyébként is, ebben az országban, ahol mindenki adót csal, mutyizik, ügyeskedik, minden nap gyakorolja a korrupciót, hálapénzt ad, hazudik, az ügyeket okosba intézi, a villamoson bliccel, magánéleti kérdésekben olyan erkölcsös, mint egy viktoriánus úrhölgy.
Amúgy se kell bajba lennie egy házasságnak ahhoz, hogy az embernek kedve szottyanjon félredugni. Nem vagyunk monogámiára programozva, ez biológiai tény.
További jó dörgedelmezést a szószékről, testvéreim és nővéreim.
1. Képzeld magad a felesége helyébe...otthon vagy a gyerekekkel, közben a férjed más nőnek udvarol és elhord téged minden hárpiának. Iszonyatosan megalázó.
2. Ha annyira régen kiszeretett a feleségéből, miért csinált neki gyerekeket?
3. Persze, hogy bókol, hiteget, mert látja, hogy vevő vagy rá.
4.Mit vársz egy ilyen férfitól? Ha el is válna, amit nem hiszek...mi lenne utána? Együtt lennél olyan férfival, aki elhagyta a családját? Meg tudnál benne bízni, mernél neki gyereket szülni?
5. Számold össze, előttem már hányan írták, hogy ez egy hitvány ember, hajtsd el stb. Nem gondolod, hogy ha ennyien tanácsoljuk, akkor érdemes lenne megfogadnod?
+1. Ha meginognál, menj rá az adatlapjára és nézz a gyerekeire. Lenne szíved elvenni az apjukat? Ők semmiről sem tehetnek.
A megoldás: ha legközelebb bemegy, ne fogadj el semmit, ha erősködik, akkor a szeme láttára vágd a kukába. Mondd meg határozottan, hogy felejtsen el, te nem kezdesz családos emberekkel és ha nem áll le, szólsz a feleségének (igazából ilyet ne tegyél, de tuti beijed). Ne járjon a nyakadra, a végén úgy is hírbe hoznak vele, ha semmi nem történik köztetek, kell az Neked???
Én megértem a Kérdezőt, hogy jólesik neki a bók, ha hosszú ideje egyedül van, de ilyenkor szokták a nők életük legnagyobb tévedését elkövetni, ahogy én is tettem és ráment 13 évem (nem családos embert szemeltem ki, más dolgok miatt, de hittem neki, hogy ő az akit minden nő elhagyott, és persze mindig más a hibás....ja, míg a saját bőrömön nem tapasztaltam, meg szóba nem elegyedtem az exekkel)
Mivel így nehéz lesz Téged jó belátásra bírni, hogy nem érdemes kezdened a pasival, én más megoldást választanék.
Látszólag belemennék a dologba úgy, hogy megkérném a pasit, hogy töltsünk el együtt 3-4 napot valahol, hogy kicsit jobban megismerjük egymást. Figyeld az arcát, mert sokatmondó lesz, hogy kiül rá a rémület, hiszen egy családos embernek elég nehéz lelépni 3-4 napra. Elkezd majd magyarázkodni (tuti), de erre nyugodtan felelheted, hogy ha szar a házasságod, akkor biztos az asszonynak se lesz kifogása, hiszen már biztosan MEGBESZÉLTÉTEK korábban, hogy ez így nektek nem jó és még talán az asszony is örül, hogy a férje lelép 3-4 napra. Itt már érezned kell, hogy a pasi sosem beszélt a feleségével arról, hogy szarul érzi magát a kapcsolatban, tehát ergó a nő nem tud arról, hogy valójában szar a házasságuk.
Én amúgy nem lennék rest akár összeismerkedni a játszótéren a feleséggel, a nők pillanatok alatt elmesélik a teljes életüket vadidegeneknek :-D
Szóval, ha teljes bizonyosságot akarsz, hogy csak szédít a pasi, akkor rajta :-)
Miért beszélsz így rólam, csak mert nem értesz velem egyet? Ez vitakultúra? Magadat minősítetted. Látszik, hogy itt aztán nem minőség fokmérője a név mellett lévő százalék.
A 34 es tol tanulhatsz,jo otlet!!!
Fogadd meg!
Ne menj bele a kalandba.
En voltam a....telorol nemtudom visszanezni.
Aki a,b,c,pontba szedte a ferje kifogasait...;)
Na,visszanéztem, a29 voltam,és az utolsó.
Annyival egészíteném ki a34 est.Jó ötlet összebarátkozni a feleséggel.Csak utána nehezebb lesz a szemébe nézni,ha mégis összejönnek apasival...mert lehet hogy tényleg nem élnek jól, de azért még az nem jogosítja fel a pasit a félrelépésre.
A másik,ha a pasi nagyon megakarja oldani a 3-4 napot,megoldja,nyugi.
Anno a férjem elment a haverjával horgászni 2-3 napra,akkor tényleg vele volt, az biztos.De akár ürügynek is jó lett volna akár.
Na meg üzleti útra is mehet, ha olyan a foglalkozása.Hidd el találékonyak tudnak lenni a pasik...:(
Szia:Egy 48 éves,30 éve házasságban élő nő...
Hát nagyon zavarban voltam, de megkérdeztem, van-e pár szabadnapja? A választól azonnal egy késszúrást éreztem: nem ér rá, mert a gyerekekkel kell lennie, a felesége hétvégén is dolgozik...................... :(
Ennyi! Köszönöm a sok választ, most már más szemszögből nézem, és igazatok volt! Túl bonyolult, hogy szép lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!