Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszik egy férfinek?
Figyelt kérdés
Hogy tudnám elérni, hogy jobban észrevegyenek?
Aranyos, kedves lánynak tartom magam, aki jö beszélgetőpartner, de sajnos nem vagyok csinos és nem szeretek kihívóan öltözködni, így senki nem vesz észre.
Sokszor ülök egyedül az egyetemen is és látom, hogy hogy nézik a fiúk a belibegő "jö csajokat" és őszintén szólva nagyon szeretném, ha egyszer valaki rám is így nézne...
2016. okt. 12. 18:55
1/8 anonim válasza:
járj bulizni vagy társaságba ! és ma már nem szégyen ha 1 nő kezdeményez ha tetszik valaki hívd el valahova
2/8 anonim válasza:
Én például rátok szoktam nézni, az olyan kis szürke egér, átlagjuliska, de mégis rokonszenvesnek tűnő lányokra is, aztán ti nem bagóztok rám, vagy valami unott pókerarcot bevágtok, vagy bele vagytok pusztulva a telefonokba, hogy a huszadrangú, sosem látott, netes ismerősötöknek megírjátok, milyen szar, unalmas az egyetemi előadás, vagy hogy a hátsó sorokban éppen micsoda alfahímek trollkodnak, ordibálnak, akikre ázik a bugyitok. Fak U!
3/8 anonim válasza:
Nem csak a stílus-öltözködés befolyásolja ezt, hanem a testbeszéd is, azon keresztül az önbizalom és a többi.
Szerintem akkor kutass testbeszédről szóló könyvekben, mi a figyelemfelkeltő a férfiak számára, milyen szituban, stb...
És önbizalomhoz az önfejlesztés a fontos, önismereti könyvek, sport és a társai...
4/8 anonim válasza:
Ha nem vagy vonzó külsőre, akkor természetes, hogy alig fog kezdeményezni bárki. Kezdeményezz te, legalább olyan szinten, hogy ha valaki tetszik, akkor beszélgetsz vele, mosolyogsz rá, érdeklődsz róla. Ha ezt nem teszed, akkor nyugodtan panaszkodj tovább.
5/8 twoa. válasza:
Szia Irj privit én kiváncsi lennék rád...
6/8 A kérdező kommentje:
Nem merek senkihez odamenni pont ezért, mert nem fogok odamenni beszélgetni próbálni, miközben kiesik a szemük a szép lányokat nézve
2016. okt. 12. 19:09
7/8 anonim válasza:
Ok, ha te nem mész oda hozzájuk, és ők sem mennek oda hozzád, akkor tényleg egyedül maradsz. Történet vége. Lapozzunk. Jöhet a következő kérdés.
8/8 anonim válasza:
Nem kell kihívóan öltözködni. Szerettem már bele farmeros-sportcipős-blúzos nőbe is. Nem tudom megmondani, hogy miért, de megláttam és azóta sem tudom kiverni a fejemből. Volt aki azt mondta rá, hogy átlagos, de nekem ő a legszebb a világon. Álmaim nője. Bárcsak ne utasítana el folyton. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!