Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nem fővárosiak mit gondolnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem fővárosiak mit gondolnak a fővárosiakról?

Figyelt kérdés

Tudom, azt hogy budapestiek. :D

De biztos van valami különbség, vagy valamilyen sztereotípia legalább.

2016. nov. 11. 20:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Hogy ugyanolyan emberek. :D
2016. nov. 11. 20:48
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy sztereotípiám van róluk, de ez inkább tapasztalat: nekem Bp. a szomszéd falu, bármikor felugrok, fél óra vonattal.

A pesti barátaim úgy készülnek egy-egy vidéki látogatásra, mintha útlevél, vízum és oltás kéne. Talán évente kétszer kitalálnak.

Ja, még egy: úgy ott hagynak bárhol, mintha nekem kötelező lenne ismerni egész Bp-et. Mondjuk nekem ez nem gond.

Ők egy 3 utcából álló faluban eltévednek a vasút felé, ha nem kíséri őket senki.

Ezen kívül pont olyanok, mint a többi 8 millió magyar, aki máshol lakik. :)

2016. nov. 11. 20:53
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Ők néznek le engem, hogy én falusi vagyok, ott milyen lehet élni. Hát nekem sokkal jobb. Nem egymás hegyén hátán vannak az emberek, van az embernek magántere, kertje. Én nem cserélnék, de persze gondolok ők se, és ez így természetes. Én így nőttem fel, ők úgy nőttek fel. Viszont nem szeretem a sznoboskodást, meg a nagyzolásukat, hogy nekik van az V. kerületben egy bérlakásunk. Hát nekünk ennyibe kerül a traktorunk :D
2016. nov. 11. 20:56
 4/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a fővárosi nép elég közömbös, türelmetlen és idegenkedő.

Előfordult már, hogy az utcán fekvő embert kerülgették és egyikük se ment volna oda, hogy esetleg van-e valami baja.

Elintézik egy legyintéssel, hogy biztos részeg.

Na meg az a tülekedés, amit művelnek...

Én vidékről jártam be a fővárosba, de nem tolakodtam úgy a metró után, mint ők, hogy feljussanak. Minek? Pár perc és jön a másik.

A kedvencem még mindig az, amikor letapossák a sarkamat, de elnézést vagy bocsánatot fel nem böfögnének.

2016. nov. 11. 20:58
 5/29 anonim ***** válasza:

Számomra túlságosan felszínesek és sznobok külsőre a fővárosiak. Azt hiszik, hogy ők az atyaúristen. Egyesek olyan b..nkón viselkednek, hogy az már fájdalmas. Sietnek minden hova, hisz órákba telik eljutni A-ból B-be. Egyesek frusztráltak.

Az emberek panaszkodnak, hogy nincs pénz, ahhoz képest a plázák állandóan tele vannak, több tízezer forintért árulnak a boltok sz..r cikkeket , egyesek azt hiszik, hogy a márka = minőség, pedig ugyanolyan sz..r poliészterből készül a legtöbb márkás cucc is, mint azok, amiket a New Yorker-ben és a többi tömegcikkes boltban lehet kapni. (Itthon ugyanezeket a kínaiban megkapom pár ezer forintért.)

Plusz nem hiszem, hogy egy sport cipő megér 40-50 ezer forintot, még ha Adidas, akkor se!

A pestiek h..lyének nézik egymást.

Mindenhol vannak agresszív és egyéb rossz tulajdonságokkal megáldott személyek, azonban a fővárosban ez jobban kiütközik, mert többen vannak.

2016. nov. 11. 21:02
 6/29 anonim ***** válasza:
Azt gondolom róluk mint a többi emberről! Nincs bennem semmi előítélet se sztereotípia... Semmi!
2016. nov. 11. 21:05
 7/29 anonim ***** válasza:
45%

Én speciel nem láttam még vidékieket lenéző pestit, pestieket lenéző vidékit viszont annál többet.

Ezt csak úgy itt hagyom.

2016. nov. 11. 21:06
 8/29 anonim ***** válasza:
26%

Bunkó paraszt a nagy többség.

A járdán közlekedni nem tudnak, se a bevásárló központban, előzékenység 0... Ha nem lenne lámpa a belvárosban 2 percig ott mindenki mindenkinek nekimenne.

A járdán ha 2 ember között mentek el a pesti még jobban kihúzza magát csak hogy levállaljon.

Haladni meg persze csak a járda/út közepén tudnak lehetőleg jó lassan kikerülhetetlenül.

Bunkó lenéző tekintete van a nagy részének.

Nem egy szimpatikus nép.

2016. nov. 11. 21:12
 9/29 anonim ***** válasza:

"Én speciel nem láttam még vidékieket lenéző pestit, pestieket lenéző vidékit viszont annál többet."

Pedig hidd el van, nem is egy.

2016. nov. 11. 21:20
 10/29 anonim ***** válasza:
nagyképű,beképzelt,lenéző mind.
2016. nov. 11. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!