Fővárosiak, elszeretnék menni az új H&M-be a Váci utcába, de gy hallottam hogy lehetetlen a közelben parkolót találni. Hol tudnék leparkolni?
Esetleg megpróbálhatod a parkolást a J-H rakparton, ha ott nem sikerül, akkor az Apáczai utcában (ami a Vácival párhuzamos), ezek vannak a legközelebb de ritkán van hely. 440/óra.
5-10 perc sétára a Március 15. téren, az Erzsébet híd pesti hídfője alatt van egy parkoló, szintén 440/óra, viszont én ahányszor voltam mindig találtam helyet, ha pedig nem akkor vársz 5 percet és úgyis kiáll valaki.
Lerakhatod még a kocsit az Erzsébet téri mélygarázsban, ahonnan a 15, 115 buszokkal utazva a Szende Pál utca megállóig (5 perc menetidő, 10 percenként jár a busz).
Gyorsabbnak mindenképpen gyorsabb egyébként ha lerakod valahol a külvárosban a kocsit, és onnan metrózól, M1-es metró végállomásánál van
Szerintem sok idegeskedést és pénzt megspórolsz azzal, ha nem szórakozol a belvárosban autókázással és parkolással. Noha az Erzsébet téren és a Szervita téren is sok parkolóhely van (na nem az utcán), anyagilag és időben is kifizetődőbb kerülni ezeket.
P+R parkolót találsz például a Kőbánya-Kispest, Pillangó utca, Mexikói út, Újpest-Városkapu, Kelenföld vasútállomás metróállomásoknál.
De az 5 7 8E 108E 133E buszok vonalán is sok könnyen és ingyen parkolható utca van,bár ez esetben a menetidőn nem nyersz annyit.
Nezd meg itt a parkolokat, hogy melyik esik utba - a Margitsziget es a Rakoczi ter kivetelevel mindegyik P+R, azaz jo tomegkozlekedesi kapcsolattal rendelkezik es egy napra egy vonaljegy ara (350 Ft) a parkolasi dij.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!