Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Fővárosiak, elszeretnék menni...

Fővárosiak, elszeretnék menni az új H&M-be a Váci utcába, de gy hallottam hogy lehetetlen a közelben parkolót találni. Hol tudnék leparkolni?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy lerakom valahol a kocsit, és bemegyek metróval vagy villamossal. Abban kellene segíteni, hogy hol van valami nagy parkoló, és melyik metróval kellene menni, hol kéne fel és leszállni stb. Egyáltalán nem vagyok járatos Budapesten, ezért kellene a segítségetek!

2016. jún. 6. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg megpróbálhatod a parkolást a J-H rakparton, ha ott nem sikerül, akkor az Apáczai utcában (ami a Vácival párhuzamos), ezek vannak a legközelebb de ritkán van hely. 440/óra.

5-10 perc sétára a Március 15. téren, az Erzsébet híd pesti hídfője alatt van egy parkoló, szintén 440/óra, viszont én ahányszor voltam mindig találtam helyet, ha pedig nem akkor vársz 5 percet és úgyis kiáll valaki.

Lerakhatod még a kocsit az Erzsébet téri mélygarázsban, ahonnan a 15, 115 buszokkal utazva a Szende Pál utca megállóig (5 perc menetidő, 10 percenként jár a busz).

Gyorsabbnak mindenképpen gyorsabb egyébként ha lerakod valahol a külvárosban a kocsit, és onnan metrózól, M1-es metró végállomásánál van

2016. jún. 6. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sok idegeskedést és pénzt megspórolsz azzal, ha nem szórakozol a belvárosban autókázással és parkolással. Noha az Erzsébet téren és a Szervita téren is sok parkolóhely van (na nem az utcán), anyagilag és időben is kifizetődőbb kerülni ezeket.

P+R parkolót találsz például a Kőbánya-Kispest, Pillangó utca, Mexikói út, Újpest-Városkapu, Kelenföld vasútállomás metróállomásoknál.

De az 5 7 8E 108E 133E buszok vonalán is sok könnyen és ingyen parkolható utca van,bár ez esetben a menetidőn nem nyersz annyit.

2016. jún. 6. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nezd meg itt a parkolokat, hogy melyik esik utba - a Margitsziget es a Rakoczi ter kivetelevel mindegyik P+R, azaz jo tomegkozlekedesi kapcsolattal rendelkezik es egy napra egy vonaljegy ara (350 Ft) a parkolasi dij.

2016. jún. 6. 15:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2016. jún. 6. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha egy kis séta nem gond, akkor azért nem kivitelezhetetlen a dolog.
2016. jún. 6. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!