Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti meg tudnátok maradni egy pasival hogy csak ő volt az életetekben?
Igen!
Én másfél éve vagyok együtt a párommal,előtte nem volt senkim,neki viszont nagyon sok exe van. Ő így már kiélte magát,nem vágyik újra,mert tudja már,hogy milyen ez,én pedig amióta az eszemet tudom egyetlen barátot akartam,aki később a férjem,majd a gyermekeim apja lesz.
Tehát engem titkon nyugtat a tudat,hogy nem akar már hódítgatni,én pedig tudom magamról,hogy csak egy ember kell. (A szerelem napról napra erősebb közöttünk,fél éve együtt is élünk,tehát a "lakva ismerkszik meg az ember" is kipipálva) Jövőhónapban lesz az eljegyzésünk :)
Azért illúziókat ne táplálj.Ha nagy is a szerelem előbb-utóbb felszáll a rózsaszín köd,és elkezd hiányozni az izgalom,a kaland..Lehet 5, lehet 10, vagy 20 év múlva de be fog következni.Ha nem is hagyja el az első pasit,úgyis belekeveredik egy forró,szenvedélyes viszonyba,csak senki nem fog tudni róla.
19/L,aki az első barátjával van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!