Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb a rossz párkapcsolat mint a magány?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a véleményetekre, ugyanis nagyon sokan nem értenek velem egyet.
A rossz párkapcsolat tág fogalom, ebbe benne van az is hogy kihasznál a másik, megcsal fűvel fával, de valami oknál fogva nem akar szakítani veled, stb.
Egyértelműen a magány, ennek nem is kellene kérdésként felvetődnie.
2016. nov. 6. 22:27
12/21 anonim válasza:
Egyedullet.Mert akkor meg van esely h jon jobb...
2016. nov. 6. 22:45
13/21 anonim válasza:
Nem fasulnek bele rossz kapcsolatba, mert akkor elszalasztanam lehet a lehetoseget egy jo kapcsolat elol. Inkabb lennek maganyos,sot voltam is. Leghosszabb ido 5ev volt,de megesett hogy ket ev is eltelt ket kapcsolat kozott mig egyedul voltam. Sokszor voltam szomoru,hogy nincs senkim es mar neha kinosnak ereztem ismerosok, baratok elott foleg mikor kerdeztek, h meg mindig nincs senki? :P Aztan egyszer csak veletlen lett es mar tobb eve egyutt vagyunk valamint hazasok is. Sose gondoltam volna...Inkabb varj ,meg ha neha ugy is tunik,hogy remenytelen. :)
2016. nov. 6. 22:49
14/21 anonim válasza:
Én még nem annyira régóta vagyok egyedül, viszont látva a lehetőségeimet úgy döntöttem, hogy legyen a magány :) Végül is "ő" is egy társ :)
2016. nov. 6. 23:13
15/21 anonim válasza:
Fényévekkel rosszabb a rossz párkapcsolat, mint az egyedüllét. Normális emebr fel tudja magát találni egyedül, simán megáll a lábán, akkor is, ha ez sokáig tart, de rossz kapcsolatban sínylődni egész egyszerűen ostoba dolog és időpazarlás.
2016. nov. 7. 11:35
16/21 anonim válasza:
Nekem a magány jobb lenne. Jobb egy jó párkapcsolat, nyilván, de én egyedül is elvagyok, nem vagyok egy magamtól unatkozó, semmilyen életű, társfüggő emberke. Eleget keresek, fenn tudom magam tartani, vannak egyedül végezhető hobbijaim... ha meg társaság kell, barátok és kollégák. A szexet is meg lehet oldani, ha annyira kell, bár sztem nekem elég lenne az önkielégítés is.
Rossz kapcsolatban... nem, nem lennék. Nem éri meg. Olyan, mintha vmi jöttment szobatárssal kellene megosztoznom mindenen, hozzá alkalmazkodni, rá költeni... és akkor még el is van várva tőlem, hogy dugjak vele, mossak-főzzek rá vagy bármi ilyesmi.
2016. nov. 7. 14:15
17/21 Titusztitusz válasza:
Nem...Egy rossz párkapcsolattol ezerszer jobb még a magány is...
2016. nov. 7. 14:27
18/21 anonim válasza:
Rossz a kérdésfeltevés.
Az, hogy valakinek nincs párkapcsolata, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy magányos. Amikor én egy rossz kapcsolatból kiléptem, tudatosan vállaltam az egyedüllétet egy ideig. Ez idő alatt új hobbikba kezdtem, új barátokra tettem szert, sok embert ismertem meg (barátilag).
Nem voltam magányos egy percig sem. Aztán az egyik barátságból szerelem lett, és messze jobb kapcsolat, mint a korábbi volt.
2016. nov. 7. 15:59
19/21 anonim válasza:
Leszopom magam. Beírom hogy szerintem a magány a jobb, erre lepontoznak.
2016. nov. 7. 17:10
20/21 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy mindenki a magányra szavaz rengeteg embert ismerek aki rossz párkapcsolatban él... Szerintem ez nem fekete és fehér. Sok mindentől függ. 30évesen simán elváltam még gyermek előtt és nem bántam meg. Most 40évesen 1gyerekkel már nem szívesen kezdenék új életet. Szeretem a párom és a gyerekem is, kicsit kevés a szex gyerek óta de ez van... Anyósom 7-8éve vált el mert a rokonok piszkálják milyen emberré vált a férje. Most meg szenved a magánytól. A szüleimnek most volt az 50éves házassági évfordulójuk de már 15-30éve márják egymást mégsem válnak el...Azt mondom fiatalon gyerek nélkül tény érdemes váltani ha nem lehet megoldani a dolgokat. De később inkább érdemes helyrehozni vagy máshogy lekötni magunkat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!