Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elcseszem az életemet?
Figyelt kérdés
Nem akarok újabb "örökre szűz maradok" kérdést kiírni, ez nem arról szól. Az a helyzet, hogy 22 éves férfi vagyok, aki eddig tanulásra, munkára - karriere, és edzésre koncentrált, és nem éreztem szükségét, hogy párom legyen, bár gondok voltak az önbizalmammal, és depresszióval küzdöttem. Nem tartom csúnyának magamat, sőt iskolai évek alatt és egy korábbi munkahelyen, de még utcán is a lányok többször kezdeményeztek nálam, - hány fiúnak adatik meg ilyen - de sose udvaroltam nekik. A libidóm rendben van, és meleg se vagyok, egyszerűen elvoltam magamnak. A szüleimmel élek, és nem voltak anyagi gondjaim. Bevallom, talán túlzottan elkényeztettek. A szorgalmamnak hála egy nagyobb karrier lehetőség előtt állok, amivel akár a húszas éveim elején komoly összegekre tehetek szert - de az még nem jövőre lesz - ráadásul ezzel megvalósítanám a már gyermekkorban kitűzött céljaimat. Önmegvalósító típus vagyok, aminek mindent alárendelek, sajnos akár a boldogságomat is. Mostanában viszont egyre inkább érzem, hogy nyitnom kell az emberek felé, egyre inkább vágyok egy kapcsolatra, de a szexuális és társas kapcsolatok terén lévő tapasztalanságom miatt nehezen fog menni. Az a kérdésem, ha például jövőre még nem lenne kapcsolatom, akkor lemaradok valamiről? Behozható a lemaradás? Irtózatosan frusztrál, hogy magányosan élek, és nehezen kommunikálok a nőkkel. Rossz egyedül otthon lenni, vagy az ágyban egyedül lefeküdni. Azért írtam ki a kérdést, mert a napokban elfogott egy halálfélelemmel érkező roham, ami miatt értéktelennek érzem magamat, és azóta küzdök magammal, minta sose lehetne párom, ráadásul nem sokat járok el otthonról, ezért ritkán találkozom másokkal.2015. dec. 26. 13:36
1/7 anonim válasza:
Ahogy olvaslak, azért lehetne vagy már lehetett volna kapcsolatod, szóval csak te nem éltél ezekkel a lehetőségekkel, viszont nem ártana fejlesztened az emberi kapcsolatok terén magad, hogy ha tényleg rászánod magad a társtalálásra, akkor már ne torpanj meg, szóval építhetnél barátságokat, járhatnál közösségbe, kicsit lazíthatnál, hogy ne csak a munka és a tanulás legyen, hiszen az már sínen van.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Jól látod a helyzetemet. Szeretnék kilábalni a munkamániából, bezárni a kiskapukat, amikkel menekülök a társas felelősség elől. Nehezemre esik emberekkel találkozni, gyerekkoromban sok csalódás ért, és azokat a frusztrációkat hordozom tovább. Komoly biztatást jelent számomra, hogy írtál. Társat akarok, csak nehezen szánom rá magamat, hogy megnyíljak mások előtt. Azért vagyok depressziós, mert ez egyeseknek könnyen megy, és ezért betegnek érzem magam.
2015. dec. 26. 14:35
3/7 anonim válasza:
Csak el kell határozni magad és lépni, csak az első lépés nehéz. Először ne barátnőt keress, csak olyan embereket, akiknek a társaságában jól érzed magad és fel tudsz oldódni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
2015. dec. 26. 15:15
5/7 rrrrrreennnnn válasza:
A gyerekkorodban történt csalòdàsokat nem dolgoztad fel. Most pròbàlod az akkoriban megtépàzott lelkednek megmutatni,hogy sokra vagy képes! De ne ezért tedd,hanem tudd,hogy ha ezek nem történtek volna meg,akkor is sokra vinnéd! Engedd el a haragot és anélkül jàrj az utadon. Tanulj emberismeretet,hogy később ne érjenek csalòdàsok,ne fàjjon a lelked és ne hordozd tovàbb. Jàrj emberek közé,ismerkedj lànyokkal.Most ne feltétlen egy nagyon komoly kapcsolat legyen a célod. Èrd el,amit akarsz.Igy tovàbb!
6/7 anonim válasza:
Ha megteheted és időd, pénzed engedi, akkor érdemes elmenni pszichológushoz, akár csoportterápiára, hogy megismerése magad és megtanulj ismerkedni, nyitni az emberek felé, stb :) amúgy pedig légy nyugodt, nem kell ilyeneken parázni, mert ha nagyon ráizgulsz a dologra... Mindegy, nem is ezt részletezem, szóval légy nyitott, esetleg próbálj ki valami új hobbit, ahol találkozhatsz emberekkel stb. Sose keseredj el, az élet nem habostorta, de attól még rákenheted a habot ;) bár én még fiatal vagyok, és próbálok egy ideje pozitív lenni, de ez tényleg jót tesz ;)
18/l
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon jókat írtatok. Néhány hónapja próbálok változtatni az életemen, mert tudom, hogy a nyavalygás sehová se vezet. Remélem, hogy hamarosan ki tudok alakítani egy párkapcsolatot. A rosszullétem is ebből ered, mert addig hónapok vagy fél év is eltelhet.
2015. dec. 26. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!