Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos vagyok ugyanakkor nem vágyok társra, normális ez? 24/F
Figyelt kérdés
Pontosabban úgy érzem elvagyok így, persze jöhetne 1 társ, de hát egy pénztelen senkivel ki akarna kezdeni :) pedig kinézetemmel semmi gond nincs, számtalan futó kapcsolatom volt, de az nem ugyanaz mint egy igazi.2016. márc. 7. 22:40
2/28 A kérdező kommentje:
erre nem is reagálnék érdemben...:)
2016. márc. 7. 22:43
3/28 anonim válasza:
Mert dugni jó vagy de a felmerülő kérdésekre reagálni már nem.
Egyéb kérdés?
4/28 anonim válasza:
Hát, ez picit ellentmondásos, ugyanakkor lehet, hogy pl élettársra nem vágysz, de egy baráti körre pl, akikkel elmászkálhatsz ide-oda... Szerintem talán az kéne neked, és nem párkapcsolat. Keresni kéne valami hobbit neked, vagy tanfolyamot, és ott olyan emberekkel találkozhatsz, akik kedvesek veled, mert van közös pont, hasonló az érdeklődési kör.
5/28 anonim válasza:
Szerencsés helyzetben vagy kérdező nekem 2 évbe tellett idáig eljutni. Egyébként normális, ha neked így jó akkor te vagy a legszerencsésebb ember.
Én ocsmány vagyok és alacsony és 15 évet osztottak a nők, én sokáig nagyon szerettem volna kapcsolatot, de nem adatott meg, szóval én is erre az állapotra törekszem azóta, mint amiben most te vagy.
6/28 A kérdező kommentje:
Járok egyetemre, tartom a szokásos felszínes emberi kapcsolataimat, most jelenleg nincs még futó párkapcsolatom sem, szóval még magányosabbnak érzem magam mint amúgy.
2016. márc. 7. 22:50
8/28 anonim válasza:
7#
A hörcsögök ilyen jók a kanosság ellen, nem lenne beteg egy picit? :D
9/28 anonim válasza:
#8 Látszik, hogy nem voltál még igazán magányos.
10/28 anonim válasza:
De szerintem neki nem kimondottan párkapcsolat kell, hanem legyen ott valaki, akit szerethet. :) Ja de amúgy nem teljesen értem a szituációt, mert nincs senki akivel úgy beszélgethet esetleg, hogy azt érezni, hogy totálisan megértik egymást? És ilyen elhagyatott, mint a dalban, hogy "Sok ember közt vagy a leginkább egyedül."? -ez Kosi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!