Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos vagyok ugyanakkor nem vágyok társra, normális ez? 24/F
Figyelt kérdés
Pontosabban úgy érzem elvagyok így, persze jöhetne 1 társ, de hát egy pénztelen senkivel ki akarna kezdeni :) pedig kinézetemmel semmi gond nincs, számtalan futó kapcsolatom volt, de az nem ugyanaz mint egy igazi.2016. márc. 7. 22:40
11/28 anonim válasza:
9#
Én ne lettem volna? :D
Dehogynem voltam, mindig is az voltam... Csak nem siránkozom miatta naphosszat.
Megvan ennek is az oka, nem másokat hibáztatok miatta, de magamat sem. Így alakult.
12/28 anonim válasza:
4.,7.,11. vagyok, ha hörcsög nem , akkor guminő? Mert ahhoz például azt hiszem, hozzá tudna bújni, hogyha ilyen jellegű társban gondolkodunk.
13/28 anonim válasza:
Ja basszus, előző vagyok, elírtam, márhogy most asszem a 12. komment az előző, 4, 7, 10 . komment még az enyémek, a 11. az más, eltévesztettem, bocsi
14/28 A kérdező kommentje:
köszi, hogy szétoffoltad a kérdésem b. romarcú :)
2016. márc. 8. 00:05
15/28 anonim válasza:
Igen normális, csak a többieket már körbe vette az illigység.
18/28 anonim válasza:
"köszi, hogy szétoffoltad a kérdésem b. romarcú :)"
Hát engem ne sértegessél, ha ez nekem szólt,mert én tényleg próbáltam segíteni, és megfejteni is, hogy mi a problémád. És akkor ez a hála. Így próbáljon az ember neked segíteni. : / Bocsánatot kérhetsz, nyugodtan:) Azt adhatok. :)
19/28 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, csak az irigység beszél belőle.
20/28 anonim válasza:
*Ja de amúgy látom, hogy nincs kiírva a neved, csak lássad, hogy ez kiakasztó, meg elkeserítő, hogy ilyen van, hogy jót akarok, aztán meg ilyet kapok vissza:( Már hogy a "neked segíteni" részre vonatkozóan , amit az előbb írtam, szóval lehet, hogy még fogok segíteni valamikor, mert nincs kint a neved, de ne legyél velem ilyen többet, légyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!