Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos vagyok ugyanakkor nem vágyok társra, normális ez? 24/F
Figyelt kérdés
Pontosabban úgy érzem elvagyok így, persze jöhetne 1 társ, de hát egy pénztelen senkivel ki akarna kezdeni :) pedig kinézetemmel semmi gond nincs, számtalan futó kapcsolatom volt, de az nem ugyanaz mint egy igazi.2016. márc. 7. 22:40
21/28 A kérdező kommentje:
troll
2016. márc. 8. 12:20
22/28 anonim válasza:
Az irigységtől nem tudsz tisztán látni, az a baj.
23/28 anonim válasza:
Jaaa, 67%-os , ezt nekem írtad? "Ne foglalkozz vele, csak az irigység beszél belőle."
Ja de mondjuk nem értem, mire lenne irigy, vagy hogy derült ki ez a kérdésből vagy a válaszokból, hogy itt akárki irigy lenne. Na de mindegy, amúgy én nem húzom fel magam, nekem tök mindegy, akkor most már azt sem értem, hogy a kérdezőnek mi baja, de majd megoldja nélkülem:)
25/28 anonim válasza:
A kérdező a benne lévő irigységtől nem tud dönteni és nem akarja elfogadni a tanácsokat.
26/28 anonim válasza:
És ne feledd: "Az irigység a középszerűek vallása"!!!
27/28 A kérdező kommentje:
nem gondoltam, hogy ekkora trollmágnes lesz ez a kérdés
kire is vagyok én irigy?
mert nem nagyon értem
2016. márc. 8. 15:51
28/28 anonim válasza:
Nem is értem miről beszélsz, én eredeti vagyok mint a coca cola, és ne itt irigykedjél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!