Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz párt találni?
Figyelt kérdés
Annyira vágyom már egy párkapcsolatra. Kb 1 éve nincs párom, viszont már néhány hónapja készen állok rá, hogy legyen, de valahogy nem kopogtat senki sem azon a bizonyos ajtón. Próbálok nem rágörcsölni, hiszen azzal semmit sem érek el, de annyira magányosnak érzem magam, hiába próbálom magam lekötni mással.2016. aug. 26. 00:27
1/7 anonim válasza:
Én nem foglalkozom vele és így nem is tűnik nehéznek.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretném ha én sem foglalkoznék vele ennyit, de rengetegszer eszembejut, ez ellen meg sajnos nem tudok tenni :(
2016. aug. 26. 00:34
3/7 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, ha nem lógok online közösségekben, mint például ez. Nem beszélek online lányokkal, akkor igazából semmissé válik az érzés, hogy épp nincs mellettem senki sem.
Ezért kéne inkább mást témát néznem most is ez helyett. Keresni valami jópofa aranyos kérdést, vagy aludni.
5/7 anonim válasza:
Attól függ. Ha férfi vagy, akkor azért, mert nem nézel ki elég jól. Ha nő vagy, akkor azért, mert a jelentkezők közül senki nem néz ki elég jól számodra.
6/7 anonim válasza:
"valahogy nem kopogtat senki sem azon a bizonyos ajtón"
te is próbálkozhatsz, ne a sült galambra várj...
vagy legyél többet olyan közegben ahol esetleg megfelelő társra találsz...
23F
7/7 norbertrush válasza:
Én férfi vagyok és azért nem találok párt, mert nagyon válogatós vagyok és számomra kevés ember van, aki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!