Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak - ti mire vágytok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak - ti mire vágytok egy komoly párkapcsolat során?

Figyelt kérdés
Milyen lányt kerestek...?

2016. nov. 6. 09:47
1 2
 11/19 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Te meg inkább bosszantó...
2016. nov. 6. 18:40
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
TituszX2----:-) már bocs, de neked nem pár kell, hanem cseléd:-)
2016. nov. 6. 18:45
 13/19 Titusztitusz ***** válasza:
0%
És? Mit foglalkozol TE azzal, hogy NEKEM mi kell? Van hozzá valami közöd?
2016. nov. 6. 18:47
 14/19 anonim ***** válasza:
63%
Annyi köze van hozzá mindenkinek, hogy telehányod a marhaságaiddal a gyakorit. Ha szépen csendben maradnál, senki nem kötne beléd, és az olvasóközönség is boldogabb lenne.
2016. nov. 6. 19:02
 15/19 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Telehányom? Mivel? Olyan dolgokkal ami NEKED nem tetszik, kis bogár? Meg néhány hozzád hasonlónak? MIT TUDOL TE RÓLAM jóasszony? Édes aranyom...Ha ismernél személyesen is,van egy olyan érzésem,hogy még azért is hajbókolva kérnél elnézést,hogy egyáltalán reagáltál a hsz-eimre...Csak szólok...
2016. nov. 6. 19:09
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem vagyok asszony, a lényeges különbség köztünk nem a nemünkben van, hanem az értelmi/erkölcsi/emberi minőségünkben. Nekem ugyanis vannak ilyenjeim.

A hozzászólásaid írásképe olvashatatlan, egy rakás szar, a tartalmuk szintén, és ha már nyilvánosan vagy pondró, legalább ne lennél felháborodva, ha valaki reagál rá.

2016. nov. 6. 19:33
 17/19 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Na...Ez esetben volna egy javaslatom...(Ha már ennyire nem tetszik neked az írásképem...)Mégpedig az,hogy ha legközelebb látod egy hsz fejlécén a "Titusztitusz" feliratot,(Igen...Tudom,hogy a TE hsz-eid fejlécén nem szerepel SEMMILYEN AZONOSÍTÓ,mert még ahhoz is jellemtelen és gyáva vagy,hogy legalább egy NICKNEVED legyen ezen a portálon,de akkor TE beszélsz ugye itt mások "jellemtelenségéröl"...)akkor OLVASÁS NÉLKÜL LÉPD ÁT AZ ILYEN HSZ-EKET...Mit szólsz az ötletemhez?Ugye tetszik?
2016. nov. 6. 20:06
 18/19 anonim ***** válasza:
81%
Át szoktam ugrani őket, ne félj, de érdekes módon amikor találomra beleolvasok, szinte mindig valami ostobaságot írsz :D és ez így marad akkor is, ha nem olvasom el.
2016. nov. 6. 20:42
 19/19 Titusztitusz ***** válasza:
Hát ne is olvasd...Amúgysem NEKED,a te számodra íródnak/szólnak a hsz-eim,ha még eddig nem tünt volna fel neked ez a dolog...De akkor most azért szóltam,hogy ne legyen a jövőben majd újabb félre értés mindebböl...
2016. nov. 7. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!