Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak - ti mire vágytok egy komoly párkapcsolat során?
Pár napja kifejtettem ezt egy kérdéshez, így bemásolom a válaszom:
"Nos erről nagyon sokat tudnék írni. Belsőre nekem nagyon fontos a bizalom és az, hogy teljesen meg tudjak nyílni a párom előtt. Fontos a kölcsönös őszinteség, és a törődés, és a szeretet is. Számos dolog van aminek igazából alapnak kellene lennie, hogy egy kapcsolat jól működjön.. de sajnos sokaknál nagyon nem alap. Személy szerint számomra még az is fontos, hogy lelkileg biztonságban érezhessem magam a párom mellett. Ebbe nálam beletartoznak a fentebb említett dolgok és az, hogy ő egy biztos pont az életemben."
Megbízhatóság, megbecsülés, közös tervek, ambíciók, legalább középmagas szellemi színvonal, szeretet, béke, nevetés, dráma mellőzése.
Oda-vissza nyilvánvalóan.
De ezeket kb lehetetlen elérni, mert árucikknek vagyunk tekintve, akiknek minél harsányabban és látványosabban el kell adnunk magunkat, különben le vagyunk tojva. Az állítólagos normális lányok is ezt várják el.
25/F
Csak címszavakban:-)
-humoros(IQ)
-magabiztos(IQ és EQ)
-stílusos
-laza( nem akarja állandóan kontrollálni, a környezetét)
-kisugárzás( megfoghatatlan, de van!:-)F/31
'P*na, sör távkapcsoló.' - ahogy egy jó kis cikkben olvastam, plusz egy falatnyi pótmami. :)
10:17 tökéletesen felvázolja mit vár valójában a legtöbb férfi. :)
10:23 ha kőkemény macsónak mutatod magad, akkor utána ne csodlkozz ha nem tudják, hogy vannak érzéseid! A kettő nem megy együtt és mint tudjuk a legtöbb férfi cikinak tartja kifejezni őket, a nők viszont nem gondolatolvasók! Ja és ha te olyan nőt választottál, akit el kell tartani az a te saját hibád, de 2016-ban a legtöbb nőért "nem kell tenni", mert tesz ő magáért, önálló és nincs szüksége arra, hogy ezért másnak hálálkodjon. Sosem értettem azt a férfilogikát, hogy akar családot, aztán ha van család akkor látástól vakulásig dolgozik, hogy 'mindent megadjon nekik', emiatt sosem látják egymást. Mi ennek az értelme?
7es 😂 jot röhögtem,elég nevetséges vagy a válaszaid alapján. Nem lehet sok esze a nejednek se. Beégeted magad rendessen. 😂
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!