Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen fiú?
Nagyon ritkák, de ez miért nívó? Változtak az emberek, miért nem lehet ezt elfogadni? (a többségi férfiak, inkább kamuznak, írom ezt férfiként).
Aki még hosszabb távra tervez, ő már jóval elmúlt 20 éves.
Az a helyzet, hogy sokan írják, mondják, talán így is érzik!
De a mai világ meg változtatja az embert, ha tetszik - ha nem !?
Lehet; kapcsolatot kezdeni, tervezni, akár együtt elveszteni, ha Eljött az ideje. De ilyen korban, a gyerek vállalás borzasztó rizikó.
Ha egy nap benyögi, hogy " élni akar, tombolni, vadászni, stb.. " és ott hagy a gyerekkel, mihez kezdesz ?
Vagy pl aki komolyabban gondolkodik ( általában! ) huszon pár évesen, még sulizik, és otthon lakik, nincs önálló keresete. Hogyan oldjátok meg!
Ez nem olyan világ mint régen volt sajnos. A napokban írtam is ki erről kérdést.. ! :D
Létezik, pont így terveztem annak idején. Csak azóta 33 lettem. Alkalmas nőt nem találtam még. Mármint akivel komolyabbat is el tudnék képzelni.
33F
20-as évei vége felé akar megállapodni, azt írta a kérdező.
Addigra meg lesz munkája az illetőnek, 27-28 évesen már nem otthon él :D
Igen.
Én is e halmazba tartozok.
Bar én már most megakarnék állapodni, de még rendszerbeli helyzetem miatt nem akarok gyereket, viszont már évek óta vágyok arra is.
20f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!