Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szereti a párját, szóba hozza az ismerősei előtt? Az lehet jel a bajokra, ha sosem teszi?
En sem beszelek rola, mert ez nem masra tartozik hanem 2 emberre.
24f
én a kapcsolatunk elején csak a páromról beszéltem. mindenkinek. állandóan. aztán rájöttem,hogy eléggé idegesítő és visszább vttem.
nyilván ha történik valami érdekes a párommal kapcsolatban vagy valamiért felhozódik akkor beszélek róla.
de általában nem hozom fel.
ettől függetlenül nagyon szeretem
Kifejtenéd bővebben?
Mert nem mindegy, hogy azt se tudják, hogy létezel, vagy hogy van valakije, vagy arról van szó, hogy nem beszél rólad állandóan?
Egyáltalán nem mindegy.
Én pl. nem szeretek a munkahelyemen a magánéletemről beszélni, de azt mindenki tudja, hogy férjnél vagyok, és van két iskolás gyerekem. Ennél mélyebben nem avatok be senkit a magánéletembe.
De óhatatlanul szóba kerül, ha csak általánosságban szót váltunk, akkor is. "Nem tudok bejönni túlórázni, mert a férjem is dolgozik, a gyerekek pedig nem maradhatnak egyedül." Pl. ennyi elég, hogy mindenkinek tiszta sor legyen a családi állapotom, és munkahelyen gyakran előforduló mondat.
Szerintem sem mérvadó.
Az én párom most bekerült egy új közegbe, csak fiúk. Nem engedi, hogy megismerjem őket, nem beszél rólam nekik, nem mesél. Elmondta, hogy azért, mert nem szereti azt a közeget, sőt, kifejezetten ellenszenvesek neki, nem akarja, hogy bármit tudjanak rólam.
A barátainak se mesélt kezdetben rólam(csak jó hosszú idő után), sokan még a mai napig nem tudják, hogy járunk.
és ez nem azért van, mert nem szeret.
Én se nagyon mesélek róla, pedig ő aztán nekem a világ közepe. :)
Van egy nagyon jó barátnőm, mindkettőnknek van barátja. Amikor ritkán találkozunk akkor azt szeretném vele tölteni. Én ilyenkor nem beszélek a barátomról de barátnőm meg folyton szóbahozza a sajátját.
Neki az a fura,hogy én miért nem teszem; nekem viszont nagyon zavaró,hogy ilyenkor is róla beszél.
Semmi baj a kapcsolatommal, de ha ilyen ritkán találkozunk akkor ne a pasiról ömlengjen már :/
9/9 egy kicsit kusza nekem az írásod. vagy barát vagy barátnő. vagy szerető.
a kérdező kérdésére válaszolva, nem feltétlenül, légy szerény és nem kell kiadni magad.-kettőtökre tartozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!