Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mit szólnátok hozzá, ha belefutnátok egy ilyenbe?
Sosem voltam meg ennyire ittas es nem is leszek.
De tetelezzuk fel ha megesne,rettenetesen szegyellnem magam es lezarnam a kapcsolatot.Szeretnem elfelejteni es ahhoz a pasit is ki kell torolni.
Igen, nekem is az a bajom ezzel, hogy amikor ilyen részeg voltam, hogy az éjszakából max egy-egy halovány képkocka van meg (és azóta sem került elő több belőle), akkor nem igazán tudtam volna bármi szexuálisat csinálni, pedig nekem még merevedést sem kell produkálni- és speciel volt már részem több részeg szexben is, és azt kell mondanom, hogy az alkohol mennyisége fordított arányban áll az erekció képességével. Ergo, ha a pasik is annyira részegek voltak, hogy nem emlékeznek rá, elég hihetetlennek tartanám, hogy tényleges aktus történt. Szóval eléggé kétkedve fogadnám, na.
De tegyük fel, hogy tényleg megtörténik. Ha a párommal utána ezt tudjuk tisztázni és sérelmek nélkül továbblépünk rajta, akkor ennyi. Ha ő valahogy nekiáll hisztizni meg ribizni meg féltékenykedni, na, akkor azon segíteni kellene, de egyébként ennyit szólnék. Megtörtént, bizonyára kellemes kaland volt, még ha nem is emlékszünk rá, ha a harmadik fél soha többet nem jelentkezik, akkor részemről ennyi lenne.
Hát, lehet olyan verzió is, hogy:
1. lépés: sok pia
2. lépés: dugás
3. lépés: még több pia
4. lépés: ébredés
Ha olyan részeg vagyok, hogy nem emlékszem semmire (ilyen még nem volt mondjuk, pedig voltam már p-csarészeg), akkor járni nem bírok, nemhogy dugni.
Hacsak nem a tag bedrogozott és megerőszakolt engem meg az embert, akkor kizárt dolog, hogy ilyen megessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!