Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a párotok azzal jönne, hogy túl ragaszkodóak vagytok és ez őt zavarja?

Figyelt kérdés
Plusz az is, hogy túlságosan szeretitek őt, és ez már sok neki.
2016. szept. 16. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Engem ez megtörne.. Nem lennék képes úgy folytatni a kapcsolatot, ahogy egy egészséges ember tenné. Folyton feszengenék, zavarban érezném magam, stresszelnék azon minden érintésnél felé, hogy ez most nem sok-e, vagy nem zavaró-e számára.
2016. szept. 16. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Csomagolnek, mert nem hinnem, hogy szeret mar. Nem egyenrangu a kapcsolat.
2016. szept. 16. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Visszakérdeznék, hogy konkrétan milyen helyzetekben, milyen viselkedésemből érzi azt, hogy sok vagyok.

Nyugodt, normális hangnemben lehet erről is beszélgetni egy párkapcsolatban.

Konkrét példákkal könnyebben megérteném, hogy mik azok a helyzetek, amik zavarják.

Ezt követően én elgondolkodnék azon, hogy valóban túlzásba vittem-e a dolgot (egyáltalán nem jellemző rám ez a viselkedés, de egy példa: ha a partneremnek sok az, hogy naponta 12* írogatok neki jódolgomban a viberen, akkor lehet kompromisszumot kötni, hogy elég a napi 2* :).

Számomra a leírásból nem egyértelmű sem az, hogy a kérdező egy ragacslabda tényleg vagy a partnere inkább az a magányos farkas típus.

Nyilván, ha a másik felet zavarja valami, akkor konkrétan el tudja mondani, hogy mi a sok (találkozás? túl soka program, helyette inkább kettesben, otthon töltött időre vágyik vagy fordítva? együttélés esetén is igénye lenne több szabadidőre a haverokkal, igényelné a magányt, csendet, olvasgatást? stb.- ezek tényleg olyan praktikus, mindennapi dolgok, amiket lehet egyeztetni)

Meghallgatnám, végiggondolnám, ha reálisnak tartanám a kéréseit, jogosnak a visszajelzését, akkor igyekeznék változtatni rajta, ha fontos számomra a kapcsolat.

Mivel ez egy közös döntés, így helye lenne annak is, hogy kompromisszumokat kössünk, nem csak egyik félnek kell teljesen feladnia magát (az sosem vezet jóra), a közös életért, kapcsolatért a másik fél is tehet engedményeket.

Értelmes, egymást szerető embereknél szerintem ez megoldható.

Ha mégsincs változás, illetve a kettőnk személyisége, igényszintje olyan mértékben eltérő (pl. szexuális együttlét gyakorisága stb.) amiben egyszerűen nem tudjuk közelíteni az álláspontokat, akkor még mindig lehet úgy dönteni,hogy nem maradunk együtt.

Azért a közös megbeszélést, konszenzusos köröket meg kellene futni.

N

2016. szept. 16. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Én semennyire nem vagyok ilyen típus, szóval meglepne.
2016. szept. 16. 10:47
 5/7 Sunshinedoll ***** válasza:
50%

Nyilván nem szeret eléggé. Magamból kiindulva annak a ragaszkodása idegesít, akiért nem vagyok teljesen odáig. Ellenben, ha olyan ember ragaszkodik, akit én is nagyon szeretek, akkor egyáltalán nem bánom.

Mármint hacsak nem az életed minden második percét vele akarod tölteni, és naponta ötször hívod, és a ragaszkodásod átmegy zaklatásba, akkor nem értem, ez miért probléma.

2016. szept. 16. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:
3#-as leírta nagyjából a véleményem a kérdésről.
2016. szept. 16. 11:05
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Engem is zavarna ha a párom megfulytana a szeretetével,a szeretet kimutatását,a ragaszkodást igen is tulzásba lehet vinni.

N24

2016. szept. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!