Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha a csávótok szájon puszilná a kutyáját?
Finnyás vagyok szóval nem csókolnám le utána azonnal, de nem akadnék különösen fenn a témán, amúgy tudtad hogy jótékony hatásai is vannak a párod egészségére nézve a dolognak? o.O
Umgh....ffffff....boooáh *placcs*
Fúj...
#1 Nagy tévedés, hogy a kutyanyál egészséges lenne. Lehet, hogy van benne ami gyógyít, de sokkal több a káros baci, ami csak árt a sebnek. Ezért is szoktak tölcsért tenni a nyakuk köré, hogy ne csesztessék a sebet.
És basszus, azért legyünk már annyira higiénikusak, hogy nem csókolózunk a kutyánkkal. Én is meg szoktam puszilni a kutyámat, a FEJE TETEJÉN, de nem száján, amivel a fenekét, meg a nemi szervét nyalogatja, meg minden sz_rt (akár szó szerint is) a szájába vesz. Ha meglátnám, hogy a pasim ilyet csinál, valószínűleg kiábrándulnék belőle. Imádom a kutyákat, de ezt a szájra pusziszkodást soha nem értettem, mert valami rettentő igénytelen dolog. Egy kutya nem ember, és jó lenne ha ezt végre valahára mindenkinek sikerülne felfogni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!