Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állnátok hozzá az ismerkedéshez ezek után? Bővebben lent.
Nemrég megismertem egy srácot egy internetes társkeresőn, pár napja beszélgetünk, 31 éves férfi. Tegnap megkérdeztem tőle, hogy mióta van egyedül és azt mondta még 19 évesen volt egy kapcsolata, de a lány megcsalta, azóta nem volt senkivel.
Engem ez megijesztett, hogy 31 évesen 1 rövid kapcsolata volt és azóta semmi.
Ti, hogy állnátok hozzá ezek után? Mi a véleményetek?
az, hogy nem volt párkapcsolata az tág:
1. azért nem volt, mert nem akart
2. azért nem volt, mert hiába, hogy próbálkozott de nem jött neki össze
A kettő között azért van különbség.
Neked kell eldönteni, hogy mit szeretnél.
Miért ijedtél meg? Félsz a kihívástól? Vagy nincs türelmed hozzá?
Milyen a srác személyisége? (Nehogy aztán eldobd csak amiatt mert nem volt még rendes kapcsolata!)
Egyébként meg nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség!
"Még annyi, hogy ez a pár nap alatt úgy érzem többet gondol bele a "kapcsolatunkba" mint ami van, pedig még nem is találkoztunk, még nem beszéltünk erről."
És miért baj az, ha őt már te teljesen elvarázsoltad, és szeretne veled kapcsolatot?
Attól, hogy nem találkoztatok, az még nem jelent semmit!
A lényeg az, hogy amikor beszélgettek, mikről beszélgettek, milyen mélységben, mennyire vagytok nyitottak egymás iránt stb..
De úgy érzem, hogy te csak keresed a kifogásokat, mert te már magadban legbelül eldöntötted, hogy nem kezdesz egy ilyen személlyel.
Az is lehet, hogy itt csak megerősítéseket vársz.
Nem voltam még ilyen helyzetben és ez az egész megijeszt.
Az, hogy már kicsimnek szólit stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!