Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatba kerültem, vajon hozzá tudok szokni egy ilyen váltáshoz?
Figyelt kérdés
Mielott osszejottunk volna, elegge szeleburdi voltam.
Meg mindig szeretek eljarni, emberek kozott lenni, persze a baratommal leginkabb.
Huseg van, vaksag nincs, szoval szeretek nezelodni meg mindig, ha egyedul vagyok akar flortolgetek is. Utana szornyu a lelkiismeretem.
A vicc az, hogy mar egy eve lassan egyutt vagyunk, es hatalmas a szerelem.
Ossze vagyok zavarodva.
18L
2016. szept. 23. 23:14
1/2 anonim válasza:
Semmi baj nincs veled. A többi nő is ilyen, csak szeretik magukat szentnek kikiáltani.
2/2 anonim válasza:
Fiatal vagy, amúgy sem valószínű hogy együtt maradtok. Persze ez nem azt jelenti hogy simán csalhatod bármilyen értelemben. Szerintem úgy a fer ha majd másra vágysz esetleg, akkor ezt közlöd vele és elhagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!