Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sportos jó külsőm van, de kapcsolatba vagyok, megtehetem hogy hagyom hogy nők rám másszanak?
Felőlem aztán hagyhatod :)
Ha te ettől boldogabb leszel.
Amúgy komolyan tőlünk kértél engedélyt? :) Mert ha igen, akkor nem igazán lesznek nők, akik rád másszanak. A magabiztosságra bukunk :)
3#
Hát nem lehet mindenki tutyi-mutyi alak mint pl. te is.
Figy tőlem csináld, de őszintén nem tudom, hogy ez miért jó neked.
25L
Azt kifelejted az egyenletből, hogy ti, pasik, mindenre rámásztok, ami mozog, és egyetlen szempont, hogy jól nézzen ki.
Ezért udvaroltok annak a nőnek is, aki épp párkapcsolatban van, de nem akar tőled semmit. És a végén megy a halálos sértődés, ha nem lesz szex belőle.
A nők viszont nem fognak rád mászni, és nem fogják fűzni a helyes kis fejedet, hogy megfektethessenek, mert nem a barátnőd akar lenni, csak dugni kellenél.
Illetve ilyen is van, de az a nőről és az adott férfiról is elég sokat elmond. ;)
Viszont azt kalkuláld bele, hogy te se leszel különb, a csajod kidob a búsba, és ezzel nem álltál bosszút azokon, akik nem borultak a lábad elé. :) Csak lejáratod saját magad.
De ettől még biztosan remek ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!