Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha sportos jó külsőm van, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sportos jó külsőm van, de kapcsolatba vagyok, megtehetem hogy hagyom hogy nők rám másszanak?

Figyelt kérdés
Sajnáltatom magam, fényeztetem magam, majd utolsó pillanatba lerázom őket? csak mert a nők többsége is kb ezt csinálja.
2016. szept. 23. 15:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%

Felőlem aztán hagyhatod :)

Ha te ettől boldogabb leszel.

Amúgy komolyan tőlünk kértél engedélyt? :) Mert ha igen, akkor nem igazán lesznek nők, akik rád másszanak. A magabiztosságra bukunk :)

2016. szept. 23. 15:54
 2/25 Titusztitusz ***** válasza:
4%
Hű...Hogy micsoda szintén magabiztos hölgyek vannak itt ezen a kérdésen? Azt az eget...Nem semmi...
2016. szept. 23. 16:01
 3/25 anonim ***** válasza:
85%

3#

Hát nem lehet mindenki tutyi-mutyi alak mint pl. te is.

2016. szept. 23. 16:05
 4/25 anonim ***** válasza:
19%
Ha ők másznak rád és nem fordítva, akkor nincs semmi gond. Mivel az utolsó pillanatban lerázod őket, így még a barátnőd se haragudhat meg.
2016. szept. 23. 16:06
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
Lol nem. Persze azt csinálsz amit akarsz, de így hamarosan nem leszel már kapcsolatban. :D
2016. szept. 23. 16:06
 6/25 Titusztitusz ***** válasza:
5%
Hát bizony...Nemis lehet mindenki ilyen "tutyimutyi" mint amilyen én vagyok...Ahogy mondod...(Hölgyeim...Csak nem megbántottalak benneteket,hogy ilyen agresszíven reagált valaki? Pedig tényleg az elismerés szólt belőlem csak...Különösen a 2-es számu válaszoló hsz-e tetszett nagyon...Remek nő lehet az illető...)
2016. szept. 23. 16:11
 7/25 anonim ***** válasza:

Figy tőlem csináld, de őszintén nem tudom, hogy ez miért jó neked.

25L

2016. szept. 23. 16:13
 8/25 anonim ***** válasza:
89%

Azt kifelejted az egyenletből, hogy ti, pasik, mindenre rámásztok, ami mozog, és egyetlen szempont, hogy jól nézzen ki.

Ezért udvaroltok annak a nőnek is, aki épp párkapcsolatban van, de nem akar tőled semmit. És a végén megy a halálos sértődés, ha nem lesz szex belőle.

A nők viszont nem fognak rád mászni, és nem fogják fűzni a helyes kis fejedet, hogy megfektethessenek, mert nem a barátnőd akar lenni, csak dugni kellenél.

Illetve ilyen is van, de az a nőről és az adott férfiról is elég sokat elmond. ;)

Viszont azt kalkuláld bele, hogy te se leszel különb, a csajod kidob a búsba, és ezzel nem álltál bosszút azokon, akik nem borultak a lábad elé. :) Csak lejáratod saját magad.

De ettől még biztosan remek ötlet!

2016. szept. 23. 16:15
 9/25 anonim ***** válasza:
15%
Csináld nyugodtan. Használd ki az adottságaidat. Különben is a felszínes nőket minősíti a szitu, nem téged.
2016. szept. 23. 16:19
 10/25 anonim ***** válasza:
91%
Tudod ki másza rad? :))) Jezusom mennyire elferdült értékrended van! Ha az én pasim lennel akkor mászhatnak amennyien vannak én meg léptem! Mindegy, hogy van semmi vagy nincs, ha te ezt élvezed akkor biztos van aki szívesen osztozik rajtad a többi másikkal. Ha a barátnődnek van egy kis önérzete, akkor megpattan és talál ezerszer jobb pasit nálad! :)))
2016. szept. 23. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!