Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha sportos jó külsőm van, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sportos jó külsőm van, de kapcsolatba vagyok, megtehetem hogy hagyom hogy nők rám másszanak?

Figyelt kérdés
Sajnáltatom magam, fényeztetem magam, majd utolsó pillanatba lerázom őket? csak mert a nők többsége is kb ezt csinálja.
2016. szept. 23. 15:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Amúgy bocsi, de én is a srácokkal értek egyet.

Nem az ő hibája, ha a lányok pár perc alatt beleszerelmesednek :) Egyébként ők sem gondolhatják ezt komolyan.

Az meg mivel különb, amikor mi szép mélyen dekoltált ruhában megyünk utcára és megnéznek? Lényegében itt sem történik más, csak a nőknek nem szokása a szemével méregetni a férfiakat, mi inkább dumálunk.

2016. szept. 23. 18:12
 22/25 anonim ***** válasza:
21# Nem megyek _mélyen_ dekoltált ruhában az utcára. Egy sima felsőt aminek nem a nyakamnál kezdődik a kivágása, meg nem azért veszek fel, hogy megnézzen bárki is.
2016. szept. 23. 18:22
 23/25 Titusztitusz ***** válasza:
20-as...Örülök neki,hogy jól ült akkor az őszinte bókom,remélem azért, hogy egy zöld pacsival ki is mutattad a megbecsülésedet irányomban,merthát látod,némely hölgyemény valszeg támadásnak vélte az őszinte elismerésemet,és jól lepontozott engem...De oda se neki,engem tényleg lenyűgözött a hsz-edböl áradó magabiztosság,és önbizalom...És állítólag akkor jól is nézel ki ha minden igaz...Új vagy ezen a portálon? Én nem írhatok neked privit,mivel nem ismerkedni járok ide,és ráadásul van is feleségem,de ha bármikor lesz kedved egy kis kötetlen baráti levelezgetésre,a privi oldalamon megtalálhatol bármikor,ha gondolod...Addigis minden jót neked...Szia.
2016. szept. 23. 18:35
 24/25 anonim ***** válasza:
23# Kezdesz lassan átmenni totálisan szánalmasba. ;3
2016. szept. 23. 18:40
 25/25 Titusztitusz ***** válasza:
24-es...Nem neked szőlt az előző írásom,tehát vedd is úgy, hogy TE nem is olvastál ott semmit sem...Muszály neked mindenbe beleütni az orrodat? Foglalkozz inkább azzal,ami rád tartozik....
2016. szept. 23. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!