Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sportos jó külsőm van, de kapcsolatba vagyok, megtehetem hogy hagyom hogy nők rám másszanak?
Wow, mennyi frusztrált csaj akadt ki a kérdésen... o.O
Ha tudják, hogy van barátnőd vagy nem te lépsz a dologért, hanem csak ők másznak rád, akkor lényegében SEMMI elítélhetőt nem teszel. Elvégre nem te tehetsz arról, hogy bejössz valakinek.
Akik szerint ezt nem csinálhatná, azok mégis mit várnak? Hordjon a kérdező a fején egy csukját és bújjon el a nők előtt vagy mi? Szimplán eldumálgat pár ék egyszerű csajjal, akik a külső miatt 5 perc alatt szerelembe esnek. Ez a lányok hibája, nem a srácé.
#13: Azt írta: A lányok másznak rá és ő az utolsó pillanatban lerázza őket. Ergó, nem csalja meg a barátnőjét.
Rám is mászott már lány, mert szerinte "úgy" néztem rá. Hát, nem néztem rá úgy... De minden rendben volt a fejemben.
És nem érzem, hogy a kérdező visszaigazolást szeretne, egyszerűen azt teszi, amit a lányoktól látott. Ha ő ezt látta, ezt adja vissza.
De azért köszi a pirosat meg a válasz jelentését valakitől! :D Na, ez utal igazán arra, hogy valami nincs valaki fejében rendben, nem az, hogy bejön másoknak.
#16: Igen, hagyja. Ha 2 mosoly miatt rámásznak, akkor mégis mit csináljon? Minden nővel úgy beszéljen, mintha robot lenne?
"Mit nem lehet érteni azon, hogy ez normális kapcsolatokba nem fér bele?" Azt, hogy újra és újra ugyanazt írod le, de pontosan el sem tudod magyarázni, hogy miért nem fér bele és mit kéne tennie. Van egy tényleg alfahím ismerősöm. Kb. bemegy a boltba és a pénztáros csajok nyomulnak rá. Ne járjon boltba vagy mi? :D
A kérdező kapcsolata meg megvan tartva. Vagy azt írta, hogy a barátnője dobni akarja?
De nem az a része a hagyás, hogy a másik elkezd nyáladzani rá, nyilván azzal semmit nem tud csinálni.
"Sajnáltatom magam, fényeztetem magam"
Ergó a srác DIREKT provokálja is a nyomulást. Vágod? Nem arról van szó, hogy csak kér két deka parizert és a húspultos csaj rebegteti rá a pilláit.
Én vagyok a 2-es, csak mostmár 1-es, mivel azt törölték.
Valóban, remek nő vagyok :) Köszönöm az elismerést :)
Sajnálom,ha valakit megsértettem azzal, hogy mi nők a magabiztos férfiakat szeretjük, de nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel a véleményemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!