Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már szerelmes úgy, hogy egyáltalán nem viszonozták az érzéseidet? :- (
Figyelt kérdés
Én már annyiszor, hogy ha elkezdeném sorolni, akkor még a koporsóban is folytathatnám...2010. ápr. 27. 19:20
2/11 anonim válasza:
Voltam, be is fordultam, depis lettem, de felkeltem a földről és most háát... ki tudja...talán lesz is belőle valami :-)
3/11 anonim válasza:
Erre azt tudom mondani, hogy pont aktuális a dolog.
4/11 anonim válasza:
en is voltam mar
szinte csak ilyen esetrol tudok meselni :( nha hat van ez igy de nem adom fel neha kicsit depis vagyok de akkor megbeszelem a problemaim a legjobb baratnommel es akkor egy kicsit jobb lessz :)
5/11 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen rengetegszer. Mindig össze voltam törve de rájöttem h nem kell bánkódni rajta sokáig mert semmi értelme. Menj el bulizni, keress egy nőt és felejtsd el a másikat. Kapcsolj ki egy kicsit, hidd el jobb lesz.
6/11 anonim válasza:
Dettó ez van velem is, de lesz@rom. Majd jön a következő!
Tessék, hallgass egy kis zenét:
http://www.youtube.com/watch?v=UcS3izPCYAo
http://www.youtube.com/watch?v=EQw9w3FwynY
TM forever:)
F/18
7/11 anonim válasza:
volt, de többet nem akarok ebbe a hibába esni. Időpocsékolás, ez egyértelmű. Másra sem gondol az ember, sem más nőre, sem taulásra, se egyéb dolgokra. Utálatos dolog.
8/11 anonim válasza:
énis voltam
vagyok is.=(
mert a srácnak van barátnöje pedig annyira tetszik meg ö is mindig néz stb dehát ezvan.=(
9/11 anonim válasza:
először életemben vagyok szerelmes,és a randikérés után még nekem kellett bocsánatot kérnem (na jó nem ennyire egyszerű az ügy),hogy legalább barátok maradjunk,a végén meg egy full gyökér viszi el előlem...majdnem depis lettem basszus.
10/11 anonim válasza:
Ugyanez van nálam is mint a 8-asnál,csak fordított szereposztásban.A csajnak van barátja,de állandóan zavarban van a közelemben,szoktunk szemezni...akkor most mi van?...19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!