Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltál már szerelmes úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már szerelmes úgy, hogy egyáltalán nem viszonozták az érzéseidet? :- (

Figyelt kérdés
Én már annyiszor, hogy ha elkezdeném sorolni, akkor még a koporsóban is folytathatnám...
2010. ápr. 27. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jah... De szerinted ki nem?
2010. ápr. 27. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Voltam, be is fordultam, depis lettem, de felkeltem a földről és most háát... ki tudja...talán lesz is belőle valami :-)
2010. ápr. 27. 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Erre azt tudom mondani, hogy pont aktuális a dolog.
2010. ápr. 27. 19:36
 4/11 anonim ***** válasza:

en is voltam mar

szinte csak ilyen esetrol tudok meselni :( nha hat van ez igy de nem adom fel neha kicsit depis vagyok de akkor megbeszelem a problemaim a legjobb baratnommel es akkor egy kicsit jobb lessz :)

2010. ápr. 27. 19:37
 5/11 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen rengetegszer. Mindig össze voltam törve de rájöttem h nem kell bánkódni rajta sokáig mert semmi értelme. Menj el bulizni, keress egy nőt és felejtsd el a másikat. Kapcsolj ki egy kicsit, hidd el jobb lesz.
2010. ápr. 27. 19:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Dettó ez van velem is, de lesz@rom. Majd jön a következő!

Tessék, hallgass egy kis zenét:

http://www.youtube.com/watch?v=UcS3izPCYAo

http://www.youtube.com/watch?v=EQw9w3FwynY

TM forever:)

F/18

2010. ápr. 27. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
volt, de többet nem akarok ebbe a hibába esni. Időpocsékolás, ez egyértelmű. Másra sem gondol az ember, sem más nőre, sem taulásra, se egyéb dolgokra. Utálatos dolog.
2010. ápr. 27. 20:09
 8/11 anonim ***** válasza:

énis voltam

vagyok is.=(

mert a srácnak van barátnöje pedig annyira tetszik meg ö is mindig néz stb dehát ezvan.=(

2010. ápr. 27. 20:35
 9/11 anonim ***** válasza:
először életemben vagyok szerelmes,és a randikérés után még nekem kellett bocsánatot kérnem (na jó nem ennyire egyszerű az ügy),hogy legalább barátok maradjunk,a végén meg egy full gyökér viszi el előlem...majdnem depis lettem basszus.
2010. ápr. 27. 20:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nálam is mint a 8-asnál,csak fordított szereposztásban.A csajnak van barátja,de állandóan zavarban van a közelemben,szoktunk szemezni...akkor most mi van?...19/f
2014. júl. 14. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!