Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz msnen elmondani az érzéseidet egy lánynak? (lányok ti mit szólnátok, ha egy srác elmodaná nektek msnen, hogy többet érez)
nekemis MSN-en mondta el. :D
És valóban igaz. hoyg MSNen nyiltabb gátlástalanabb az ember... de mond neki élőbenis :) az az igazán jó :D
Értem én, hogy fékező-tényező meg minden, de akkor is gerinctelen dolognak tartom, az ilyesmi komoly dolog, személyesen kell megbeszélni.
Ehhez tartom magam, még akkor is ha emiatt nem leszek képes elmmondani vkinek, és egyedül maradok :D
(összefoglalva: "Van egy véleményem. Kemény vélemény, de nem mindig értek vele egyet." Dönts el magad, hogy megjátszható-e és, -te ismered őt jobban - hogy mit szólna hozzá)
Szerintem gaz...en is jol egyeztem egy edes lannyal nem egy orszagba elunk es minden este chateltunk, legalab fel evig. Mondanom se kell nagyon bele szerettem es a lany is szerelmes lett belem. Egy este epp a kapcsolatokrol beszelgettunk es ereztem hogy azt varja hogy elmondjam neki. Nagyon nehez volt nem megmondani neki, de annyit mondtam neki hogy amikor elobe talalkozunk akkor folytassuk ezt a temat. Ebbol o is rajott de megis elobe mondtam meg neki hogy mit erzek es aztan megcsokoltam... hat nem jutott szohoz:p
ELOBE MOND MEG NEKI NE MSN-EN!!!NEM LESZ ANNAL SZEBB NAPOTOK SOHASEM:)
örülnéknekinagyon.(:
(L)Zs.(L)
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!