Kamasz lányok, fiúk! Linkelnétek nekem képeket/szövegeket, amik most jellemzik az érzéseidet?
Pl nekem most ez a 3 gondolat nagyon tetszik, ezek most abszolút jellemzőek rám:
Most ti jöttök, remélem, értitek a kérésemet :)
igen is vannak fiú barátaim: akik nélkül nem lenne ugyan az néhány dolog, nem tudnék nélkülük dolgokat csinálni, nem lehetne nélkülük élni... :)
szeretlek titeket....
így igenis elmondhatom vannak fiú barátaim...
én nélküled 2 percet bírok ki!!
Miért csak két percet?
Mert annyi idő alatt döbbenek rá SZERETLEK!
Fiú: Szakítok veled!
Lány: Nem teheted! Én már szakítottam veled!
Fiú: Dehogy is!
Lány tudom! De nem tudok lépni!
Fiú: Pedig kell...
Lány: akkor add meg nekem azt hogy én szakítsak veled! Csak így tudok nem összetörve élni.
Fiú: Jó!!
Lány: Szakítok veled!
Fiú: Megtehetted!
*lány elmegy*
fiú: Várj! Hazudok még egyet! Azt hazudom hogy szeretlek!
a leggyönyörűbb mondat: De szeretlek...
a legszörnyűbb: Szeretlek, de...
Fiú: Miért követsz?
Lány: Mert azt mondták nekem hogy kövessem az álmaimat!
valami ilyesmik!
bocsi, hogy kép nincs...
Ha nembaj, inkább dalt :) http://www.youtube.com/user/AbbaVEVO?blend=1&ob=4#p/u/26/tUh..
"A szerelem az amnézia olyan fajtája, amikor elfelejtjük,
hogy van még úgy egymillió másik srác a Földön."
"Ha valaki kapcsolatban van, mindenki lájkolja, ,miközben valakinek a háttérben szakad meg a szíve.."
"
Ha megkérdeznéd tőlem, hányszor gondolok rád, azt mondanám: csak egyszer történt ilyesmi- de azóta ki sem tudlak verni a fejemből..."
- nem tudom elfeledni ..
~ de próbáld meg!
- de nem is akarom!
~ de hát miért?! ezzel csak magadat kínzod..
- igen tudom.. de ha őt elfelejteném, azt is elfelejteném, hogy valaha boldog voltam .. csak egy üresség maradna a szívemben..
~ én ezt nem értem.
- persze, hogy nem érted.. hiszen te nem szereted őt.. nem érzed azt, amit én érzek minden pillanatban, amióta belépett az életembe!
"van egy érzés a szívemben, amit nem tudok kikapcsolni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!