Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért mondott olyat rám a párom?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta ismerem de sosem jöttünk össze, többször is visszautasított. Fél éve rám írt,hogy szívesen találkozna velem mint barát. Aztán pár hét után össze is jöttünk, ami számomra kicsit furcsa volt. Nem akartam ezt a lehetőséget visszautasítani hiszen mindig vágytam rá. Ma pedig keresgéltem pár dolgot gyakori kérdéseken és megtaláltam egy korábbi kérdését amit pár hónappal előbb írt ki mielőtt összejöttünk volna, ahol éppen gamer csajt keresett és annyira ismerős volt a stílusa, mentalitása hogy megkérdeztem tőle h ő írta-e ki és bevallotta,hogy ő volt. Inkább nem is részletezném,hogy mit mondott rám . Ezt még is mire véljem ?2016. okt. 31. 13:05
11/11 anonim válasza:
Hát pedig ideje lenne elszomorodnod, hogy ilyen megalázó helyzetbe hozod magad és egy olyan ember után csaholsz, aki nem vesz semmibe. Ideje lenne kihúznod a fejed a hátsódból és felfognod, mi történik körülötted. Ez a pasi nem szeret, nem tisztel, megaláz és (pont ezért) az első adandó alkalommal úgy fog átverni, hogy csak nyekkensz. De ha ezt meg akarod várni és addig is még szánalmasabbá tenni magad, hajrá, szíved joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!