Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondott olyat a barátom hogy ell hagy ha megbukok vizsgán?
Figyelt kérdés
2015. máj. 30. 09:12
2/17 A kérdező kommentje:
Komolyan gobdolta
2015. máj. 30. 09:19
3/17 A kérdező kommentje:
Komolyan gondolta
2015. máj. 30. 09:20
4/17 anonim válasza:
Ebben az esetben azért mondta, mert el fog hagyni ha megbuksz a vizsgán. Megkockáztatom, hogy ez lenne az utolsó csepp a pohárban, a kapcsolatod már hanyatlóban van.
5/17 anonim válasza:
Lehet nem szeretne egy bukott lánnyal tovább lenni. Úgy gondolja, buta vagy, ha megbuksz.
6/17 anonim válasza:
Kicsit részletesebben leírnád? Milyen vizsgáról van szó? Eddigi tanulmányaid idején már volt ilyen helyzet?
7/17 A kérdező kommentje:
Szakmunkás vizsga,meg én nem tudom hamar felfogni a tananyagot meg ha 100-szor olvasom akkor is.
2015. máj. 30. 09:36
8/17 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki meg halok azt mondta nen érdekel
2015. máj. 30. 09:37
9/17 anonim válasza:
Találkoztam már ilyen felfogással és pont ugyan ilyen vizsgánál. A srác mondta, hogy elhagyja a barátnőjét, ha valamelyikük megbukik. Az érvelése az volt, hogy nem lennének akkor osztálytársak... Nem tudom milyen a helyzet nálatok, de azért csak tanulj a vizsgára, mert nyilván nem akarsz megbukni. Esetleg kérd a barátod segítségét is.
10/17 anonim válasza:
Nekem meg azt mondta, hogy ha rögtön befejezem az egyetemet, hogy nem kell majd csúsztatnom, akkor feleségül vesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!