Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudni, hogy vonzódik hozzám a barátom haverja?
azt le lehet venni,ha valakinek bejövünk általában, de jelen esetben nem tudom,hogy igen, vagy csak szimplán haver és azért.
tehát,ti hogy viselkedtek ha bejön,és hogy,ha csak haver?
pl ölelgetés stbstb ilyenekre gondolok,mi fér bele mi nem.
Hát nem tudom... Ha nem nem a baratod haverja lenne, akkor nyilvan egyertelmu jeleket adna. Bar az en baratom ket haverjanak is volt annyi bor a kepen, hogy siman megmondtak a szemembe, pedig ertelmes, normalis, jol szitualt emberek. Nem neztem volna ki beloluk ezt a pofatlansagot. Ugy tunik, ezen a teren nem szamit, hogy mennyire jol szitualt, tanult az ember. Az allati oszton neha felul kerekedik...
Minden esetre szerintem hatso szandek nelkul nehezen elkepzelheto, hogy a haver olelgetne. En akkor se olelgetnem, ha bejonne, meg akkor se,mha haver. Az oleleseimet a paromnak tartogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!