Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódik hozzám a meleg barátom?
Na, itt vannak az értelmes, homofób, köpjük le meg alázzuk meg mert b*zi válaszok... Mert szépen nem lehet neki közölni hogy: "Bocsi, észrevettem amit csinálsz, egy kicsit zavar. Nem lehetne valahogy ezen változtatni?"
Ez túl egyszerű lenne... Mondjuk inkább meg neki hogy te mocskos b*zi, mert mit finomkodjunk ő nem ember rúgjunk bele kettőt és meg van oldva. Nem is tudom hogy Magyarországot vagy a másságot utáljam... Kérdező, ez nem rád vonatkozik és örülök hogy benned legalább van érzés.
Egyébként meleg vagyok én is mielőtt valaki félreértené és szidni kezdene...
Szerintem ők sem úgy értették. Nem akarom elveszteni, mint barátot, de több meg nem lehet köztünk, az meg a másik, hogy nem is vagyok benne biztos, hogy hogyan gondol rám.
Jó lenne barátoknak maradni, de valamiért a környezetemben lévő melegek előbb-utóbb kikezdenek velem, ami érdekes, mert félhosszú hajam és lányos arcom van. Tehát nem egy maszkulin alkat vagyok.
Senki nem beszélt eltaszításról(csak tisztázásról), lehetséges, hogy eltúlzom, ezért írtam ki a kérdést...
Csak közvetlen edzés után is lehet zuhanyozni az edzőterembe, és általában ott szokott. Talán butaság volt kiírni a kérdést.
"Na, itt vannak az értelmes, homofób, köpjük le..."
Miért van az, hogy jön az első, aki kicsit bunkó módon elküldetné a kérdezővel az illetőt (lehet akkor is ezt tenné, ha nem egy b*ziról van szó), Aztán jövök én, akinek csupán annyi a bűne, hogy értetlenül álltam a kérdező azon kijelentése előtt, hogy nincs elég nyomós oka közölni a visszautasítás tényét.
Erre rögtön megjelenik egy homofóbozó hülyegyerek. Mégis mit kellene tennünk? Én nem közösítek ki, meg nem köpök le senkit, csak azért, mert b*zi, de azért engedtessék meg, hogy többnek se kelljen tekintenem őket emiatt....
Amúgy kérdező, tisztázd az ügyet! Kellemes nem lesz, se így, se úgy. Lehet, hogy a barátságotok is rámegy, de ha valóban többet akart tőled, akkor magára vessen. A kérdésedből ítélve tudhat róla, hogy nem kaphat meg soha, mégis rád nyomult. Esetleg mégse nyomult, te meg tisztázni kezded a dolgot,... az kicsit ciki lesz, bár nem hiszem, hogy ez tönkretesz egy barátságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!