Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy egy 15 éves fiú, úgymond "vonzódik" egy másik sráchoz?
de azért megjelölted a cimkékben a meleg szót xd
igen ez homárság
20:24 - Nem is sértegetlek, legyen elég, hogy amit te művelsz, bizonyos körökben kevésbé elfogadott mint a homoszexualitás.
Kedves Kérdező! Az érzéseid lehetnek egy gyermekkori esemény hosszútávú levezetései, trauma, vagy változás együtthatói. Ha érdekelnének a szempontjaim, esetleg válaszolnál a kérdéseimre, könnyen "pontot tehetünk az ügy végére."
Írj Privát üzenetet. Pszichológus hallgató
Gondolom más fiúk nem érdekelnek, csak ő, lehet hogy beleszetettél/vagy csak vonzódsz hozzá testileg, de akkor sincs semmi baj, ez teljesennormális.
Mit értessz az alatt hogy vonzódsz hozzá? Ha tehetnéd megcsókolnád, megölelnéd?
Kedves "Pszichológus hallgató".
Miért is? Én rühellem őket, szóval amíg ők is nyíltan művelik ezt akkor én miért is ne?
szerintem a kedves "pszihologus hallgato" maga se tudja mit jelent az a mondat, amit leirt, de de mindegy is
szerintem csak siman meleg vagy haver :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!