Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lehetséges, hogy egy 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehetséges, hogy egy 15 éves fiú, úgymond "vonzódik" egy másik sráchoz?

Figyelt kérdés
Félre ne értsétek NEM VAGYOK MELEG! Mostanában megismertem egy velem egykorú fiút és nagyon megtaláltuk a közös hangot. És azt veszem észre hogy folyamatosan rajta jár az eszem, és minél többet akarok vele lenni. Mintha egy lányról beszélnék. De meleg tényleg nem vagyok!!! Szerintetek ez normális vagy baj van velem? :DD

2013. ápr. 18. 19:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

"Nem, csak egyszerűen beszélgetnék stb. De ez napról-napra gyengül...."

Nem vagy meleg! Ezt nevezik szimpátiának.

2013. ápr. 19. 21:43
 12/17 anonim válasza:
74%

Egyébként te szeretnél nyitni felé?

Amúgy nem vagy meleg!

15/F

2013. ápr. 20. 08:17
 13/17 anonim válasza:
92%
Valamiért nagyon ismerős a szitu!! Csak én a másik fél vagyok, aki meleg..:D
2013. ápr. 20. 09:35
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Most az gyengül,hogy beszélgetnél vele?

Mert ha igen,akkor nem,nem vagy meleg.

Viszont ha inkább egyre többet akarsz vele foglalkozni,akkor az egyszerüen annyit jelent,hogy beleszerettél.Vagy legalábbis vonzódsz hozzá.Más fiúknál is érezted/gondoltál már arra,hogy nem csak barátkoznál velük,mert akkor tuti meleg vagy.

Ha meg csak nála akkor csak rá terjed ki.xD

Amugy barátnőd volt már?

2013. ápr. 20. 15:23
 15/17 anonim ***** válasza:
8%
Burnyák leszel,öcsém!:)
2013. aug. 7. 08:00
 16/17 anonim ***** válasza:
69%

nem vagy meleg..

de, ha ennyire 'vágysz' rá, akkor még lehetsz. :D

főleg, ha ez a vágy nagyobb, mint amit egy lány iránt eddig éreztél..

ha viszont hasonló, akkor lehetsz bisex is:o

és szerintem nincs veled baj.. nem vaginát akarsz a farkad helyére szóval normális vagy :DD

2013. aug. 10. 01:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem se vagy meleg, ez a dolog annál sokkal összetettebb, mintsem kapásból - látatlanul pláne - rá lehessen mondani. A helyzet ismerős, nem is kicsit, én majdnem 4 éve vagyok ebben az állapotban :-) Igazából sokszor nagyon nehéz megmondani, hogy mi a különbség a "sima" barátság, és a között, ami annál több, egyfajta "aszexuális szerelem". Merthogy igenis van ilyen.

Ez inkább valami szinte testvéri szeretet lehet, vagy legalábbis kialakulófélben van. Ugyebár a családtagjaidat is szereted, mégsem akarsz...

Röviden szólva én a helyedben büszke lennék és örülnék, hogy valaki ennyire közel enged magához :) Az érzéseidet sose szégyelld, és ne hallgass bizonyos emberekre, akik szerint ha szeretsz valakit, akkor ott előbb-utóbb a nemi szervek is szerepet fognak vállalni :) Mondjuk arra vigyázz, hogy erről a témáról kinek nyílsz meg, látod, sokan félreértelmezik :-)

amúgy 25/F

2015. ápr. 1. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!