Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az RTL klub miért vonzódik...

Az RTL klub miért vonzódik betegesen a meleg karakterekhez a sorozataiban?

Figyelt kérdés

Barátok Közt Hoffer Misije, Éjjel-nappal BP "coco"-ja, Regina. (Az is egy érdekes kérdés miért épp "kokó" a neve, az rtl-nél is szeretik a coca cola-t.)

Ebben mennyire játszik közre a vezető beosztású emberek, program igazgatók, producerek kevéssé szokványos, kevéssé konzervatív nemi hovatartozása?

2013. ápr. 12. 20:27
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
58%
Az egész magyar média szánalom de nem az lgbt emberek miatt.
2013. ápr. 12. 20:39
 2/51 anonim ***** válasza:
94%

16 éves a csatorna, három esetet tudsz felidézni. Én még hozzá tudnék tenni kettőt a ValóVilágból, és kábé annyi is.

Heterókat heteró dolgokat csinálni viszont napi szinten látni a csatornán. A valóságban ennél sokkal nagyobb a homoszexuálisok aránya.

Ha ennyire számon tartod és megjegyzed az ilyesmit, akkor inkább némi magadbanézést javaslok.

2013. ápr. 12. 20:51
 3/51 anonim ***** válasza:
88%

"Nem tartom fairnek, hogy bizonyos embertípus jóval nagyobb arányban van jelen a televíziózásban, mint azt a társadalom valós demográfiája indokolná. "

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált.

Öt eset 16 év alatt. Heteroszexuális kapcsolatot, heteró embereket bemutató film minden nap van. A szereplők nyíltan heterók, heteró dolgokat tesznek. Abban van igazad, hogy egy homoszexuális szereplő esetén a homoszexualitása válik elsődleges cimkévé, míg a heteró heterósága nem. De erről a befogadó pontosan annyira tehet.

Erre céloztam azzal, hogy egy kicsit nézz magadba. De te egyből arra gondolsz, hogy biztos arra utalok, te is meleg vagy titkon. Ezen is gondolkozz el. :)

2013. ápr. 13. 11:24
 4/51 anonim ***** válasza:
82%
Hol látsz te meleg jeleneteteket a tv-ben? Felidéznél néhányat?
2013. ápr. 13. 11:24
 5/51 anonim ***** válasza:
72%
jeleneteket! Bocs elírtam.
2013. ápr. 13. 11:25
 6/51 anonim ***** válasza:
4%

Na hát utána néztem ennek a "sorozatnak" meg ennek az embernek és eh?

Szánalom. Külföldön teljesen rendben megtudják oldani ezeket a dolgokat (pl Spartacus, Modern Family, Glee stb) ezek meg itt lejáratnak minket. Mondjuk a magyar sorozatok amúgy is vackok.

Komolyan mondom megkéne szüntetni az összes magyar csatornát.

2013. ápr. 13. 12:36
 7/51 anonim ***** válasza:
86%
De amúgy tényleg a Hoffer Misi óta én se hallottam, hogy lett volna bármilyen lgbt ember magyar sorozatban.
2013. ápr. 13. 12:38
 8/51 A kérdező kommentje:

Ezzel indítottam a kérdést.

Akkor még egyszer:

Éjjel-nappal Budapest

Barátok közt

Ok, jogos, hogy elenyésző a teljes műsoridőt és a csatornakínálatot tekintve, de egy is soknak tűnik.

Inkorrekt ezért bárkit bántani, (elvileg) nem tehet róla aki ilyen, de ezt erőltetni főműsoridőben, meddő próbálkozás. Úgy tűnik, hogy egy-egy vezető beosztású meleg, öncélú marketingkampánya a melegség, a melegek mellett. Legalább annyira provokatív, mint az Andrássy úti felvonulásaik.

Ez az, ami ellenszenvet vált ki az emberből.

2013. ápr. 13. 12:40
 9/51 anonim ***** válasza:
88%
Hát, ha ez a kevés is ellenszenvet vált ki, akkor nagy bajok vannak!
2013. ápr. 13. 13:04
 10/51 anonim ***** válasza:
88%
ha a homoszexuálisok társadalombeli arányát összehasonlítjuk a televízióban előforduló melegek-biszex-transznemű-interszexuális emberek előfurdulási arányával, láthatjuk, hogy ezek a csoport kimondottan alul van reprezentálva. konklúzió: sokkal gyakoribb lqbt reprezentáltságra lenne szükség. akkor talán az emberekben nem lenne alaptalan félelem, ha látnák, hogy a melegk közünk élnek, talán a szomszéd is az, vagy a kollégád, vagy a gyerked, és ugyanolyan ember mint én vagy te, ugyanolyan tulajdonságokkal, kivéve persze azt az egyet.
2013. ápr. 13. 13:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!