Az RTL klub miért vonzódik betegesen a meleg karakterekhez a sorozataiban?
Barátok Közt Hoffer Misije, Éjjel-nappal BP "coco"-ja, Regina. (Az is egy érdekes kérdés miért épp "kokó" a neve, az rtl-nél is szeretik a coca cola-t.)
Ebben mennyire játszik közre a vezető beosztású emberek, program igazgatók, producerek kevéssé szokványos, kevéssé konzervatív nemi hovatartozása?
Most te direkt törölteted a hozzászólásaimat, vagy te vagy a moderátor?
Lényegtelen ki kicsoda, van akiről nyílt titok miután közszereplő és tudott, de teljesen mindegy valójában, tényleg mindegy, a lényeg hogy valakinek érdeke? ezek a karakterek?
Név nem hangzott el. Nyugalom.
Nem töröltettem semmit, mert nem nekem szántad, így nem vettem magamra. Bár teljes joggal törölték.
Te komolyan ilyen szinten követsz, és ilyen szinten a szívedre veszel egy trash-reality szutykot? És az fáj a legjobban, hogy melegek vannak benne?
Az ilyen műsorok szereplőit nemi identitásra tekintet nélkül be kellene szántani, a rendszeres nézőkkel egyetemben. Hátha trágyaként valami hasznára lennének az anyaföldnek.
A Barátok közt-ben volt egy "token gay" karakter, aki tíz éve ki lett írva. Ez az egyetlen vállalható meleg karakter magyar gyártású műsorban. Nem hiszem, hogy lenne másik karakter, aki a melegek ne szidnának veled egyetértésben. Ha neked ma, Magyarországon ez fáj a legjobban, akkor csak sajnálni tudlak.
(Most kezdődik.
Mindjárt megszeretem ezt a Kokó gyereket. Csak vicceltem.
Azt mondja: "Kokó mama". Azt a kur*-*a.)
Miért követlek? Nem értem.
Te komolyan ilyen szinten követsz... egy trash reality szutykot?
Ez volt a kérdésem, csak félreérthető volt.
Küldöm szeretettel:
"ezer éves keresztény kultúra"
milyen érdekes, ezer éve meg az ilyenek, mint te ezt mondták: miért kell ide beerőltetni ezt a keresztény kultúrát? eddig jól megvoltunk az ezeréves ősmagyar! kultúrával és pogány vallással.
Már nem válaszolok, mert kitörlik a moderátorok. :(
Éljen az Internet freedom! Elgondolkodtató, hogy amikor itt generáljuk az új tartalmat "kvázi ingyen" az oldal tulajdonosának (és az adsense meg fo$$a a pénzt neki) akkor a moderátoraival gyomláltatja a semmilyen ToS-t nem sértő hozzászólásokat. Intelligens emberek.
a szólásszabadság nem azt jelenti, hogy lehetsz bunkó és másokat sértegethetsz, ha ezt hitted eddig, benézted.
egyébként meg: "A kérdés kiírásával történő gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen kérdéseket ne írj ki!"
a "bu zizás"-od meg bőven belefér a sértegetés kategóriájába. szóval ne ugass itt nagyon, mert bizony törölve lesz az ilyen hozzászólásod, ha nem vagy képes emberi módon megfogalmazni, ami abban a csöpp kis begyepesedett konzervatív agyadban van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!