Az RTL klub miért vonzódik betegesen a meleg karakterekhez a sorozataiban?
Barátok Közt Hoffer Misije, Éjjel-nappal BP "coco"-ja, Regina. (Az is egy érdekes kérdés miért épp "kokó" a neve, az rtl-nél is szeretik a coca cola-t.)
Ebben mennyire játszik közre a vezető beosztású emberek, program igazgatók, producerek kevéssé szokványos, kevéssé konzervatív nemi hovatartozása?
Most komolyan azon a két emberen akadsz ki?
Azt a homofób mindenségit, bele ne fulladj a nagy propagandába. :D
Amúgy bármikor kikapcsolhatod a tv-t, senki se kötelez rá, hogy ilyen agysorvasztó műsorokat nézz, akkor már csinálj valami hasznosat...
Amint rápillantottam a kérdésre, rögtön a Mónika-Balázs show-k jutottak eszembe. Ott voltak bőven ilyen-olyan beállítottságú emberek. Ez azért szörnyű, mert azoknak a nagy része borzasztóan nézett ki, borzasztóan viselkedett, gondoljunk csak a Pesti prostira, vagy Emmára... Nem a beállítottságuk zavar engem, hanem azzal, hogy így viselkednek, meg csak a hozzájuk hasonló díszk..rvák mutogatják magukat a tévében, ez alapján fognak elítélni engem és a többi homokos embert is. És lehet, hogy ha nem őket, meg nem a felvonulgatós majmokat mutogatnák a tévében, hanem normális, tisztességes homoszexuális férfiakat/nőket, kevesebb ember tartaná provokálónak meg természetellenesnek ezt a dolgot. Illetve lehet, hogy mutogatnak is, csak ők nem érzik úgy, hogy más beállítottságuk miatt értékesebbnek kell érezniük magukat és szemkápráztató, vagy épp szemb..szkodó ruhadarabokat kell magukra ölteniük.
Szóval engem senki ne hasonlítson azokhoz a r*bancokhoz.
Külföldön csatornák tömkelege tele van meleg és leszbikus karakterekkel. Érdekes mégis viszik a nézettséget rendesen, és nem problémáznak az emberek miattuk.
Az tény, hogy ez a műsor szar és gondolom ez az ember is szar, de vegyél már vissza magadból. Ha valakinek van joga felháborodni azok mi vagyunk nem te...
Igen,beleerőltetés mert van néhány nem heteró karakter...
A hétfői adást mindenféleképp nézd meg mert smárolni fog Regina és Dia és gondolom majd egy világ dől benned össze...
Kokó meg kb. 3 részben szerepelt szóval hozzá is betegesen vonzódik az RTL...
Még nem láttam, tehát az nem lehet még gondom. Az alapkérdés annyi, hogy miért erőltetik bele ezeket a karaktereket az este 8 órás főműsoridőbe.
Nem hiszem, hogy olyan hatalmas számban lennétek, hogy komoly vásárlóerőt képviseljetek a mosópor és hü*velygomba elleni kenőcs piacán.
Ha azt vesszük alapul, hogy a lakosság 5-10% homoszexuális (ebbe tartoznak a melegek, leszbikusok, biszexuálisok, transzszexuálisok) akkor ehhez az arányhoz képest kimondottan kevés homoszexuális karakter mozog a képernyőn. Tegyük fel azt, hogy a nap 24 órából áll és ebben a 24 órában, csak a heteroszexualitást hirdetik. Lényegében mindenben jelen van, kezdve a reklámoktól a híradókig. Ha nem is közvetlenül, de közvetett módon hirdetve van (bár ez már annyira elterjedt, hogy fel sem tűnik).
Végeztem egy kis számítást, remélem érthetően sikerül elmagyaráznom:
Szóval a napi 24 órának a 10% 2,4 óra. Bár maximum 10%-ra becsülik a melegek számát, ezért most jó fej leszek, azt mondom, hogy a lakosság 5%-a meleg. Ez a 2,4 óra lecsökken a felére. Durván 1 óra és 15 perc. Azt mondanám, hogy ha ennyi ideig mutatnának olyan tartalmat, ami homoszexualitásra utal (és itt nem a testi kapcsolatra kell gondolni) akkor elmondható lenne, hogy a lakosságban elforduló arányhoz képest ez az ideális időtartam.
Most őszintén, hol látni ennyi ideig melegeket a tv képernyőjén? Ha már maximum 5 percnyi ideig jelen vannak, akkor sokat mondok. De az is nagyon elvétve, nem napi szinten. Csak sajnos a hozzád hasonló embereknek már ez is sok és puffogva bámulják a tv-t, hogy micsoda erkölcsöt közvetít.
Lehet, hogy neked az a 2-3 karakter soknak tűnik, de ha kicsit utána számolsz rájöhetsz, hogy iszonyatosan kevés a valósághoz képest. Persze itt se kell túlzásokba esni, nem azt mondom, hogy minden második szomszéd, barát meleg. Csak azért nem vagyunk kevesen.
23 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!