Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mondott már olyat nektek pasi, amitől elérzékenyültetek? Mi volt az? Milyen érzés volt?
És most nem arra gondolok, hogy megkértete a kezeteket, vagy ilyenek... bármi más inkább, ismerkedéskor.
Én azzal, amikor elmondtam neki, hogy bulikban csak őt keresem, ha vele találkozok, akkor az jó buli volt, ha nem akkor nem - és már ennyitől elérzékenyült, könnyes szemekkel...
hogy "ne nagyanyámnak nyalizz. ő járjon veled vagy én?"
nem érzékenyültem el, de jól esett, mert ebből megtudtam, hogy járni akar velem :P
Nagyon sok ilyen volt és van a mai napig :) Az egyik az volt,hogy még a kapcsolat elején mondta,hogy legyünk csak barátok én meg mondtam neki,hogy olyan kár,hogy már nem szeret azt válaszolta,hogy : Ha azt mondanám,hogy nem szeretlek hazudnék neked de ha azt mondom szeretlek azzal fájdalmat okoznék. Mondtam neki,hogy azzal okoz fájdalmat ha szeret de nem mondja erre azt válaszolta : Tudod mit? Szeretlek! :)
A másik meg akkor volt mikor el kellett utaznom megölelte fekve a lábam és kisfiúsan azt mondta : Enyim nem adom! :)
Majdnem két és fél éve vagyunk együtt de a mai napig szinte minden nap mond valami olyat még ha az nem is romantikus amitől elérzékenyülök, pedig nem vagyok picsogós típus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!