Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő kitalálja, hogy a pasija nem szereti, miért olyan nehéz őt meggyőzni erről?
Nő kitalálja, hogy a pasija nem szereti, de a pasi szereti, és hiába mondja neki, a csaj hajthatatlan, nem hiszi el.
Ilyen helyzetben mit lehet tenni? Miért nem tudják a nők elfogadni, meghallgatni a másikat? Miért nem hiszi el, hogy a barátja szereti őt?
Nyilván nem megcsaláskor gondolok erre, csak igy amikor simán kipattan ez a dolog.
Lényeg: férfi beszél , nő nem hisz neki.
Mi van akkor, ha ez már szakítást eredményez, és hiába magyarázza a fiú, mutatja, a csaj csak azt szajkózza, hogy nem szeretsz.
A) esetben a nők ezt hosszas megfigyelőmunka eredményeképp hozzák szóba
B) esetben van valaki a képben
ki lett mutatva.
4#: igazad van, amúgy igen, lehetséges. De ilyenkor miért a fiúra kell verni azt, hogy nem szeret, amikor a csaj nem szeret igazából?
ebben a helyzetben szerintem valószínűleg az van, hogy már Ő nem szeret téged, és valamit kitalált, hogy okot adjon a szakításra. mintha az nem lenne elég, hogy elmúlt részéről a dolog. máskülönben, ha olyan szerelmes lenne, akkor a rózsaszín ködön át pont, hogy könnyebb lenne meggyőzni a szerelmedről, ezt szokták sokan kihasználni, mert még ha nem is szeretik a lányt, az a legkisebb kedvességet is a vonzalom és a szerelem jelének veszi. de itt pont fordítva van, ergo...
szerintem hagyd, ennek már vége..
Kedves Kérdező!
Ha te már elmondtad neki többször is, és ki is lett mutatva, akkor nem tudsz már semmit tenni, ahogy előttem is írták, hagyni kell a csajt, ne foglakozz vele, mert lefáraszt. Persze, az érdekes lehet, hogy vajon miért alakult ez ki benne, hogy vajon nagyon erős, már szinte káros önbizalomhiány okozza ezt, vagy éppenséggel vaj van a füle mögött, amit leplezni próbál ezzel a viselkedéssel. Persze, nem akarok rosszakat feltételezni.
Majd ha külön leszel tőle, esetleg rájön arra, hogy tényleg szeretted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!