Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire kiábrándító/taszító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kiábrándító/taszító, ha egy 20-as évei közepén járó nő nem tud főzni?

Figyelt kérdés

2016. okt. 14. 10:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

9:

A főzésen azt kell tudni, hogy főzni tudás nélkül az életben nem állítasz össze egy három fogásos menüt pár óra alatt (leves, főfogás, desszert), míg főzni tudással igen, mert megvan a gyakorlatod, a rutinod, és a végeredmény is sokkal finomabb lesz mint egy kezdőé (a gyakorlat és rutin miatt). Ez nem kis különbség... nem értem ezen mit nem értesz.

De ha csak egy ételt főz meg az ember, az elkészítési időn és a végeredményen ott is látszik, mennyire tud az illető főzni...

28N

2016. okt. 14. 13:52
 12/31 anonim ***** válasza:
Ha haromfogasos kajat akarunk enni etterembe megyunk, nem a lakast csesszuk szet es az idonket pazaroljuk erre. Etterem egyszeru es utana meg van energia a szexre is, nem egesz nap takaritunk, haha.
2016. okt. 14. 13:55
 13/31 anonim ***** válasza:
Ha már én tudok akkor már ő is tudjon.
2016. okt. 14. 14:57
 14/31 anonim ***** válasza:

Életemben nem láttam még olyan embert, aki minden áldott nap háromfogásos menüt csinált volna. De amúgy mennyivel bonyolultabb egy húslevest összedobni, mint egy rántotthúst krumplival, ha már valaki nem tud létezni leves nélkül? Azt is ugyanúgy megcsinálod recept alapján, ne legyen már atomfizika :D

(Mi mindketten utáljuk az összes levest, kivéve a hideg gyümölcslevest, amit néha csinálunk nyáron. Desszertet ritkán csinálunk mi, főleg akkor, mikor ránk jön, hogy "húúú de jó lenne egy tejberizs", és akkor is szépen együtt nekilátunk, az is buli)

De tényleg áruld már el, hogy egy kezdő MIÉRT ne tudna megfőzni egy zöldséglevest, főzni egy tésztaételt vagy sütni valami husit, meg összeütni akár valami hideg desszertet? Még mindig nincs ezen semmi olyan, amihez hűűű de nagy gyakorlat kéne. Nyilván vannak olyan ételek, amikhez kell egy kis rutin, nem fogod a létező legbonyolultabb fogásokkal kezdeni a karrieredet, de nehogy már gondot okozzon egy BÁRMILYEN étel elkészítése :D

2016. okt. 14. 15:24
 15/31 anonim ***** válasza:

Nem baj, majd megtanuljuk együtt (ez az én felfogásom).

31/F

2016. okt. 14. 16:44
 16/31 anonim ***** válasza:
Roppant módon. Már középiskolás korában tudnia kell főzni egy nőnek, ha nem is profi szinten, de ott kell lennie a konyhában az anyukája mellett, hogy belelásson a mit hogyanba.
2016. okt. 14. 16:45
 17/31 anonim ***** válasza:

11 voltam.

Hol írtam, hogy _minden nap_ háromfogásos étel...? Na a többit is ennyire értetted meg, szóval szerintem hagyjuk.

2016. okt. 14. 21:17
 18/31 anonim ***** válasza:

16 Akkor egy férfinek szintúgy.

Középiskolás koromban tanultam, különórákra jártam, sportolni jártam a szabadidőmben meg majd persze, főzni tanulok. :D Te valami falusi vagy?

2016. okt. 14. 21:31
 19/31 Beviz Elek ***** válasza:
81%

Az exem apja/anyja minden napra megcsinálja a 2-3 fogást. Nem főznek minden nap ha annyi marad, de a hűtő mindig tele van főtt kajával. A lányuk is főz eleget, sokszor már hiányzott a szendvics olyan ritkán ettünk hideget.

Kiábrándító ha nő nem tud főzni, olyan barátnőm sosem lesz. Tudom, szuper egyenjogúság van és ez nagyon menő most, ezzel mind az a probléma hogy csak akkor van hangoztatva mikor ez nő előnyére válik. Nem kell tudni főzni, nem kell az otthont rendben tartani, nyugodtan lehet vedelni, de ha olajat kell cserélni a kocsiban vagy cementeszsákot cipelni, akkor már lehet hárítani hogy az nem női munka.

Nem kell alsóbbrendűnek tartani a nőt, de mindkét nemnek megvan maga feladata és mindenki csinálja a magáét. A férfi akkor főzzön ha egyedül él vagy ha szakács.

Nem lehet elmenni amellett sem, hogy sok mai hímet nem lehet férfinak nevezni. Egy férfi a házban, körülötte és az autóval legalább alap dolgokat tudjon megcsinálni, néha koszolja össze a kezét és legyen valami haszna.

2016. okt. 15. 05:24
 20/31 anonim ***** válasza:

19 A paromnak inkabb legyen haszna a konyhaban, az auto meg mehet a szervizbe. Te ferfikent ne mondd meg, mit csinaljon mas ferfi, azt meg plane ne, hogy mas nok. Termeszetesen parodnak azt valasztasz akit akarsz, sok no szeret fozni, aki nem az meg ugyse veszitene sokat veled. Szerencsere manapsag tobb no ertekeli, ha felefele aranyban veszik ki otthon mindenbol a reszuket a parjukkal. Eleg keves notol hallhatod, hogy ne segitsen a pasi, csak szerelgesse az autot nyugiban :)

En utalok fozni es nem is teszem, ellenben a ferfi parom szeret, igy o csinalja, en maximum besegitek neki aprosagokban. A cementeszsakot meg nem azert nem cipelem, mert ferfifeladat, hanem egyreszt mert el se birom kepessegeim hianyabol adodoan, ellenben egy ferfinek minden kepessege megvan a fozesre es a hazimunkara is :) A polcot fel tudom furni a falra, ha ez vigasztal. Masreszt sehol egy cementes zsak amit cipelni kene :DD

Mert ugyebar csak a "noi feladatok" mindennaposak, a ferfiak feladatai erdekes olyan dolgok, hogy jo ha parhavonta egyszer szukseg van oket megcsinalni.

2016. okt. 15. 06:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!