Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legfőbb indokaik a 20-as éveik elején vagy közepén járó nőknek, hogy sürgősen akarnak olyat találni, akivel házasság lesz és gyerekek?
Én ebben a korban lévő férfi vagyok, és eszem ágában sincs így végleg megállapodni. Illetve úgy állok hozzá, hogy majd kialakul magától, ha jön valaki, akivel úgy működnek a dolgok, de nem kajtatok kifejezetten ez után, és végképp nem vagyok irigy azokra, akiknél ez már megtörtént. Sőt, kicsit sajnálom őket, hogy véget vetettek a fiatalkoruknak.
Eközben beszéltem olyan nővel, aki 23 évesen már irigy rájuk.
Miért?
Fészbukk!
+ketyeg az órájuk.
26/F
Hát figyi...azt mondom, hogy nem.
Itt állunk közel a 30hoz, nekem pl 5 éven belül lesz egzisztenciám ahhoz, hogy a gyerek kérdéshez egyáltalán hozzászagoljak.
Emellett: a nők azt mondják a férfiakra, hogy még a 40es éveikben járók is jók tudnak lenni nekik. Ezek alapján aló hangon még 15 évünk van ezen gondolkozni.
Én 25 éves vagyok, de egyáltalán nem érzem h "ketyegne az órám"
lehet csak azért mert nem egy focicsapatot akarok szülni, vagy mert alapból én is késői gyerek voltam és nem gondolom h 30 évesen már a járókereten és a nyugdíjon kellene gondolkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!