Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a legfőbb indokaik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legfőbb indokaik a 20-as éveik elején vagy közepén járó nőknek, hogy sürgősen akarnak olyat találni, akivel házasság lesz és gyerekek?

Figyelt kérdés

Én ebben a korban lévő férfi vagyok, és eszem ágában sincs így végleg megállapodni. Illetve úgy állok hozzá, hogy majd kialakul magától, ha jön valaki, akivel úgy működnek a dolgok, de nem kajtatok kifejezetten ez után, és végképp nem vagyok irigy azokra, akiknél ez már megtörtént. Sőt, kicsit sajnálom őket, hogy véget vetettek a fiatalkoruknak.

Eközben beszéltem olyan nővel, aki 23 évesen már irigy rájuk.

Miért?

2016. aug. 14. 13:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Bezzeg én nem találok ilyen nőt, pedig én is erre vágyom már egy ideje...
2016. aug. 14. 17:52
 22/22 anonim ***** válasza:

Én most 20 éves vagyok 28 éves korom körül gyereket szeretnék de mindenképpen 30 előtt lenne jó az első. Ehhez férj kell amihez legalább 4-5 éves kapcsolat. Na ha ezt összeadjuk rövid időm van "férjet fogni". Ennek semmi köze ahhoz hogy tanulatlan lennék vagy kitartott feleségnek készülök sőt még csak a biológiai órám se ketyeg. Egyetemre járok és jó esetben 28-29 éves koromra 3 éve dolgozó leszek így nyugodtan mehetek gyesre.

Egyszerűen én tudom hogy családot és gyereket akarok és tudom mikor lenne számomra alkalmas. Szerencsére találtam párt és (természetesen nem minden áron) szeretném ha végül együtt tudnánk megvalósítani ezt a családot. Aki tudja hogy csak családdal lehet teljes az élete az törekszik ennek a megvalósítására. Szerintem nem a látott családmodellen múlik mert nővérem soha nem akar gyereket. Ez emberfüggő.

2016. aug. 14. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!